з 09:00 до 21:00
Акустична система Sven SPS-635 Black 2.0
Акустична система Sven SPS-635 Black 2.0

Акустична система Sven SPS-635 Black 2.0

Код: 77658
Закінчився
Продано
Опис

У моделі Sven MC-20 розробникам Sven вдалося втілити мрію меломана про професійний звук і багатий функціонал за доступні гроші. Акустика Sven MC-20 впевнено справляється з музичними композиціями будь-якої складності. Завдяки найширшому частотному діапазону вона здатна в повній мірі розкрити всі нюанси пісні. Нижня межа частотного діапазону становить всього 40 Гц! Завдяки наявності двох портів фазоінвертора, виведених вперед, баси цієї акустичної системи звучать по-справжньому глибоко.

Детальне опрацювання високих і середніх частот забезпечує природність, чіткість і достовірність звучання. Опера, струнні або духові партії, суворий і гучний рок, вигадливі джазові композиції або клубна музика - Sven MC-20 може все. Крім якості відтворення ця акустика 2.0 може похвалитися завидною потужністю в 90 Вт - відмінний вибір для любителів гучних вечірок. Акустика MC-20 виконана в класичному дизайні. Вона справляє враження солідної і дорогої покупки - передня панель акустики з чорною матовою обробкою, зручні кнопки управління, LCD-дисплей - консервативно, зі смаком, нічого зайвого.

Технічне оснащення і функціонал Sven MC-20 вражають - високоякісні купольні ВЧ-динаміки, дерев'яний корпус - необхідні атрибути хорошої акустики. Крім того, система оснащена зручним пультом управління, вбудованим радіо, інформативним дисплеєм, слотом для microSD-карт і роз'ємом для USB flash. Модель може стати відмінним помічником в озвучуванні фільмів - завдяки оптичному входу її можна підключати практично до всіх моделей сучасних телевізорів і отримувати чистий звук без перешкод.

Ще Sven MC-20 має функцію бездротової передачі звуку по Bluetooth - в цьому випадку Ви зможете програвати музику зі свого смартфона або планшета, при цьому акустика буде підтримувати стійкий зв'язок з мобільним пристроєм на відстані до 10 м. Ви можете купити Sven MC-20 у нашому інтернет магазині без турбот про якість товару та обслуговування.

 
Характеристики
Основні
Тип
акустична система
Комплектація
2x RCA/2x RCA сигнальний кабель, 2 колонки, документація, 2x RCA/3.5 мм сигнальний кабель
Параметри аудіо
Формат акустики
2.0
Потужність колонок
2 x 20 Вт
Потужність сабвуфера
сабвуфер відсутній
Частотний діапазон
40 - 22000 Гц
Підключення та роз'єми
Тип підключення
дротове
Вихід на навушники
так
Роз'єми
1 x mini-jack (3.5 мм)
Живлення
Тип живлення
від мережі
Фізичні параметри
Колір
чорний
Матеріал
мдф
Вага
4.7 кг
Розмір фронтальних колонок
263 х 172 х 150 мм
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Акустична система Sven SPS-635 Black 2.0
Акустична система Sven SPS-635 Black 2.0
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових