з 09:00 до 21:00
Фітнес-браслет Garmin Vivofit Blue
Фітнес-браслет Garmin Vivofit Blue
ФІТНЕС-БРАСЛЕТ GARMIN VIVOFIT BLUE 0
ФІТНЕС-БРАСЛЕТ GARMIN VIVOFIT BLUE 1
ФІТНЕС-БРАСЛЕТ GARMIN VIVOFIT BLUE 2

Фітнес-браслет Garmin Vivofit Blue

Код: 74611
Закінчився
Продано
Опис

Фітнес-браслет, який стежить за Вашим здоров'ям, вашої активністю!

Безсумнівно, Ви знаєте, що фізична активність допоможе поліпшити Ваше життя сьогодні, завтра і в майбутньому. Здається, немає нічого простішого того, щоб частіше вставати з-за столу і давати тілу невелику розминку. Годинники Vivofit допоможуть перетворити Ваші добрі наміри в корисну звичку на все життя. Це єдиний в своєму роді фітнес-браслет, який розраховує для Вас персоналізовані цілі і нагадує, що настав час встати і трохи пройтися.

Персональні щоденні цілі

Vivofit враховує Ваш поточний рівень активності і після цього призначає досяжну щоденну мета. Для максимальної зручності, vivofit буде налаштовувати цілі протягом наступних днів, поступово підштовхуючи Вас до більш здорового способу життя. За допомогою Garmin Connect ™, безкоштовного онлайн фітнес спільноти, Ви можете вивчати Ваш прогрес.

Дає сигнал "пора пройтися"

Дослідження показують, тривалі періоди бездіяльності, наприклад, сидіння за столом знижує продуктивність спалювання ферментів жиру Вашого тіла. Ви можете змінити цей ефект, здійснюючи часті, короткі прогулянки і перерви протягом дня. Ви можете забути, що настав час трохи розім'ятися. Ваш vivofit завжди нагадає про це. На дисплеї з'явиться червона смуга після 1 години бездіяльності і буде продовжувати рости, якщо Ви сиділи дуже довго. Просто ходите протягом декількох хвилин, щоб скинути смугу.

Завжди включений

Спортивні годинник Garmin vivofit відстежують Ваші успіхи 24 години на добу, 7 днів на тиждень працюючи більше 1 року без заміни батареї. Встановіть режим "сон", коли лягаєте спати і браслет буде контролювати Ваш відпочинок. У Garmin Connect, Ви можете побачити загальну кількість годин сну, а також періоди, коли Ви рухаєтеся і коли спокійно лежите під час сну. vivofit володіє водонепроникністю, так що Ви можете не переживати, приймаючи душ або перебуваючи під дощем.

Залишайтеся на зв'язку

Натисненням однієї кнопки, виконується бездротове синхронізація vivofit з Garmin Connect, де можна простежити повну картину Вашого прогресу, брати участь в онлайн змаганнях і заробляти віртуальні нагороди для додаткової мотивації. Почати роботу - дуже просто. Ви можете отримати доступ до безкоштовного спільноті використовуючи комп'ютер або сумісний мобільний пристрій з додатком Garmin Connect Mobile

Характеристики
Основні
Для кого
для дорослих, для чоловіків
Серія
Garmin Vivofit
Сумісність
iOS, Android
Інтерфейси
Bluetooth 4.0
Екран
Тип дисплей
монохромний
Матриця
LCD, TFT
Форма дисплею
прямокутна
Додаткові властивості
Програма для налаштування
Garmin Connect
Датчики та активності
відстеження сну, крокомір
Функціональність
повідомлення про вхідні події
Особливості
годинник
Живлення
Час автономної роботи
до 1 року
Фізичні параметри
Захищеність корпуса
5 ATM (бризки, дощ, душ і плавання на невеликій глибині)
Вага
25.5 г
Колір
синій
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Фітнес-браслет Garmin Vivofit Blue
Фітнес-браслет Garmin Vivofit Blue
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових