з 09:00 до 21:00
Гіроскутер Ninebot MiniPRO 320 White by Segway
Гіроскутер Ninebot MiniPRO 320 White by Segway
ГІРОСКУТЕР NINEBOT MINIPRO 320 WHITE BY SEGWAY 0
ГІРОСКУТЕР NINEBOT MINIPRO 320 WHITE BY SEGWAY 1

Гіроскутер Ninebot MiniPRO 320 White by Segway

Код: 70159
Закінчився
Продано
Опис

NINEBOT MINIPRO 320 – ГІРОСКУТЕР ДЛЯ КОЖНОГО

MINIPRO 320 – один з найзручніших та найпростіших у використанні гіроскутерів. Легкий, компактний та міцний - це ті синоніми, які ідеально описують дану модель. Об’єднайте стиль та надійність в одне ціле й отримаєте Segway MiniPRO 320.

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ У ВИКОРИСТАННІ

Гіроскутер Ninebot MiniPRO 320 – унікальне рішення для повсякденності. В його арсеналі можливість долати відстані до 30 км та розвивати швидкість до 18 км/год. Гіроскутер максимально пристосований до більшості покриттів. Творці MiniPRO 320 розробили особливий алгоритм динамічного пересування, який вміє визначати невеликі перешкоди або нахили і автоматично підлаштовує потужність в залежності від дорожніх умов.

СПРАВЖНЯ МІЦНІСТЬ

Корпус гіроскутера виготовлений з особливого магнієвого сплаву, з такого виготовляють літаки. При цьому його вага складає лише 12.8 кг, та це не заважає витримувати на собі вантаж в десятеро більше, а саме до 120 кг.  

MiniPRO 320 оснащений унікальним в своєму класі захист від вологи. IP54 – завдяки їй, а ні дощ, а ні вологі доріжки не перешкода для пересування. А головною особливістю конструкції є безкамерні шини, які можна накачувати до 2.5 - 3 атмосфер.
Це спільно з особливим малюнком протектора забезпечує оптимальний рівень зчеплення з більшістю типів дорожніх покриттів, а також більш плавну їзду по нерівних поверхнях.

МАКСИМАЛЬНА БЕЗПЕКА

Даний засіб пересування має висувну ручку, яка забезпечує зручне транспортування MiniPRO. 

Спереду корпусу є вбудовані фари, дальність світла яких досягає 5 метрів. Ззаду знаходиться світлодіодне підсвічування, яка за замовчуванням під час руху світитися синім, при гальмуванні - червоним, а при повороті - жовтим кольором. Це істотно підвищує безпеку пересування в умовах поганої видимості та в нічний період доби.

Також він володіє поверхнею, що пом’якшує незначні зіткнення. Завдяки цьому ваше пересування буде плавним, без різких рухів. 

ЗРУЧНА ПРОГРАМА ДЛЯ СМАРТФОНА

Тепер керувати гіроскутером можна віддалено. Завдяки додатку для мобільних пристроїв, ви матимете змогу, використовувати смартфон в ролі пульта для MiniPRO 320. Регулюйте швидкість, напрямок, або ж заблокуйте його щоб ніхто інший не зміг скористатись. Також в додатку ви зможете відстежувати пройдені маршрути, та швидкість попереднього пересування.

ПЕРЕСУВАЙТЕСЬ З КОМФОРТОМ

Якщо ви вже терпіти не можете переповненого громадського транспорту, ходити пішки надто далеко, а на автомобіль потрібні чималі, фінансові витрати, тоді гіроскутер найкращий варіант для вас. Він з легкістю вирішить проблему заторів, яка дуже актуальна в наш час. Без проблем дозволить швидко долати чималі відстані та не очікувати прибуття позачергової маршрутки. З Segway MiniPRO 320 ви забудете про запізнення та отримаєте більше вражень від пересування з комфортом. 

Характеристики
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Гіроскутер Ninebot MiniPRO 320 White by Segway
Гіроскутер Ninebot MiniPRO 320 White by Segway
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових