10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Стилус Apple Pencil 1st Generation White (MK0C2ZM/A) ємнісний
Стилус Apple Pencil 1st Generation White (MK0C2ZM/A) ємнісний
СТИЛУС APPLE PENCIL 1ST GENERATION WHITE (MK0C2ZM/A) ЄМНІСНИЙ 0
СТИЛУС APPLE PENCIL 1ST GENERATION WHITE (MK0C2ZM/A) ЄМНІСНИЙ 1
СТИЛУС APPLE PENCIL 1ST GENERATION WHITE (MK0C2ZM/A) ЄМНІСНИЙ 2
СТИЛУС APPLE PENCIL 1ST GENERATION WHITE (MK0C2ZM/A) ЄМНІСНИЙ 3
Стилус Apple Pencil 1st Generation White (MK0C2ZM/A) ємнісний 4

Стилус Apple Pencil 1st Generation White (MK0C2ZM/A) ємнісний

Код: 78831
Закінчився
Продано
Опис

Такий звичний

При роботі з iPad Pro вам іноді може знадобитися додаткова точність. Для таких моментів ми створили Apple Pencil - інструмент, який ще більш розкриває можливості Multi-Touch. Apple Pencil MK0C2ZM/A спроектований із застосуванням нових унікальних технологій. Однак він відразу здасться вам звичним і природним. Він дозволить застосовувати найрізноманітніші ефекти з точністю до пікселя. І надасть набагато більше творчих можливостей.

Apple Pencil стирає кордони.

Навіть якщо вам ніколи не доводилося користуватися Apple Pencil, ви вже знаєте, як з ним поводитися. Він робить саме те, що ви очікуєте. І навіть більше того. Малюнок з натури, портрет аквареллю, технічне креслення - Apple Pencil стане прекрасним інструментом для всіх цих завдань. Ви зможете повністю зосередитися на творчості.

Зі швидкістю думки

Apple Pencil відрізняється від інших творчих інструментів блискавичною швидкістю відгуку. Практично непомітний проміжок між рухом вашої руки і появою штриха на екрані тепер став ще менше.

Крім того, дисплей iPad Pro точно розрізняє дотик пальця і ​​Apple Pencil. При роботі з Apple Pencil, iPad Pro реєструє вдвічі більше точок, ніж при торканні пальцем, а відповідна підсистема сканує сигнал з частотою 240 разів на секунду. Ці дані потім обробляються спеціальним програмним забезпеченням, створеним Apple. Все це означає, що ваш творчий задум зможе придбати обриси на дисплеї за лічені мілісекунди.

Товщина ліній піддається тиску

У витонченому корпусі Apple Pencil розташована складна система датчиків, що вимірюють різні зусилля і їх напрямки. Зокрема, один з цих датчиків визначає, наскільки сильно кінчик Apple Pencil тисне на дисплей. Натисніть сильніше, і лінія стане товщою. Або малюйте тонкі деталі легким дотиком. Різноманітність художніх ефектів практично нескінченна. Як і ваші можливості.

Ухил в штрихування

Два датчика, вбудовані в кінчик Apple Pencil, обчислюють точний напрям і кут нахилу вашої руки. Коли ви пишете або малюєте, їх відносне положення визначається дисплеєм Multi-Touch. Тому ви можете досягти ефекту затінення, просто нахиляючи Apple Pencil як звичайний олівець.

Не хвилюйтеся, рука може лежати на дисплеї

При роботі з Apple Pencil ви можете спокійно покласти руку на дисплей. У iPad Pro застосовується спеціальна технологія розпізнавання, яка блокує сигнал, що надходить від вашої долоні. Повністю зосередьтеся на малюванні і не думайте про те, як зручніше тримати руку.

Заряджає на творчість

Під магнітним ковпачком Apple Pencil знаходиться коннектор Lightning, який можна вставити в iPad Pro для підзарядки пристрою. Його конструкція трохи подовжена, щоб олівець можна було заряджати, навіть коли на iPad Pro надітий силіконовий чохол. Повного заряду вистачить на 12 годин малювання, креслення і редагування. А якщо в процесі роботи у Apple Pencil розрядиться акумулятор, його можна зарядити від iPad Pro всього за 15 секунд і працювати ще 30 хвилин

Характеристики
Основні
Технологія дисплея
ємнісна
Сумісність
Apple iPad Pro
Особливості
магнітне кріплення
Фізичні параметри
Колір
білий
Довжина
140 мм
Вага
20.6 г
Розміри
175.7 х 8.9 мм
Умови товару
Стан товару
Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Стилус Apple Pencil 1st Generation White (MK0C2ZM/A) ємнісний
Стилус Apple Pencil 1st Generation White (MK0C2ZM/A) ємнісний