з 09:00 до 21:00
Світч Mikrotik RB2011UIAS-IN Black
Світч Mikrotik RB2011UIAS-IN Black

Світч Mikrotik RB2011UIAS-IN Black

Код: 80518
Закінчився
Продано
Опис

MikroTik RB2011UiAS-IN — якісний мультипортовий маршрутизатор. Він призначений для використання вдома або в малому офісі.

Функції ОС

Пристрій працює на RouterOS — повнофункціональна операційна система маршрутизатора, яка постійно вдосконалювалася впродовж п'ятнадцяти років. Динамічна маршрутизація, точка доступу, брандмауер, MPLS, VPN, передові якості обслуговування, балансування навантаження і зв'язку в реальному часі, настроювання та моніторинг — це тільки деякі з величезної кількості функцій, підтримуваних RouterOS.

Особливості

Маршрутизатор Mikrotik RB2011UiAS-IN у корпусі чорного кольору з червоними елементами, незважаючи на компактні розміри, чудово справляється зі своїми функціями. Для виробництва використовувалися якісні матеріали, що забезпечує довговічність пристрою. Ця модель підтримує IPv6. Управління може здійснюватися через RouterOS, Web-інтерфейс або із зовнішньої мережі.

Оснащеність

RB2011UiAS-IN не тільки має п'ять портів Gigabit LAN та п'ять Fast Ethernet LAN порту, але також має послідовний порт RJ-45, порт microUSB та об'єм оперативної пам'яті 128 Мб. Крім того, він оснащений гарним сенсорним РК-дисплеєм для налаштування. Також є SFP роз'єм (SFP модуля в комплекті немає!) Базова швидкість передачі даних у цій моделі складе 100 Мбіт/с. У конструкції передбачений USB 2.0 type A, який може використовуватися для підключення USB-модему, після чого користувачеві буде доступне з'єднання 3G та 4G/LTE.

Оснащеність

RB2011UiAS-IN не тільки має п'ять портів Gigabit LAN і п'ять Fast Ethernet LAN портів, але й також послідовний порт RJ-45, порт microUSB і обсяг оперативної пам'яті 128 Мб. Крім того, він обладнаний чудовим сенсорним РК-дисплеєм для настроювання. Так само є SFP-роз'єм (SFP-модуля в комплекті немає!) Базова швидкість передачі даних у цій моделі становитиме 100 Мбіт/с. У конструкції передбачений USB 2.0 type A, який може використовуватися для підключення USB-модему, після чого користувачеві буде доступне з'єднання 3G та 4G/LTE.

Характеристики
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Світч Mikrotik RB2011UIAS-IN Black
Світч Mikrotik RB2011UIAS-IN Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових