з 09:00 до 21:00
Мишка Logitech G402 Black Hyperion Fury
Мишка Logitech G402 Black Hyperion Fury
МИШКА LOGITECH G402 BLACK HYPERION FURY 0
МИШКА LOGITECH G402 BLACK HYPERION FURY 1
МИШКА LOGITECH G402 BLACK HYPERION FURY 2
МИШКА LOGITECH G402 BLACK HYPERION FURY 3

Мишка Logitech G402 Black Hyperion Fury

Код: 73153
Закінчився
Продано
Опис

Найшвидша в світі ігрова миша

Прийшов час нового покоління. Вести прицільну стрільбу, або ухилятися від шквального вогню тепер легко: миша Hyperion Fury здатна блискавично відстежувати рухи і визначати мету з необхідною точністю.

Вдосконалений датчик забезпечує можливість надшвидкої гри

Миша Hyperion Fury оснащена оптичним датчиком (на основі технології Delta Zero від Logitech) і гібридним датчиком, створеним за нашою ексклюзивною технологією Fusion Engine. Завдяки цьому швидкість відстеження зростає до 500 дюймів в секунду.

Налаштуйте мишку відповідно до свого стилю гри

Налаштуйте мишку за допомогою 8 програмованих кнопок. Тепер, щоб кинути гранату або швидко отримати доступ до ігрових предметів, досить одного руху пальців. Легко і просто налаштувати миша допоможе додаткове програмне забезпечення Logitech Gaming Software.

4 рівня чутливості максимально спрощують управління мишею під час гри

Миттєве перемикання між чотирма рівнями чутливості. Стріляйте по ворогу з будь-якого місця на карті (чутливість 250 точок на дюйм), а потім блискавично приховайте (чутливість 4000 крапок на дюйм). Завдяки функції миттєвої зміни чутливості у Вас є можливість діяти з максимальною точністю навіть в самий розпал бою.

Найінтелектуальніша модель

Миша Hyperion Fury оснащена процесором ARM, який приводить в дію технологію Fusion Engine. Така комбінація забезпечує неймовірну швидкість відстеження, а також дає можливість зберігати і відтворювати обрані макроси. Створюйте і призначайте макроси, використовуючи програмне забезпечення Logitech Gaming Software, і отримуйте легкий доступ до них за допомогою миші Hyperion Fury.

Неймовірна швидкість реагування дає вам серйозні переваги

Таку швидкодію забезпечують роздільні ліва і права кнопки. Завдяки функції високошвидкісного натискання Ви можете поліпшити свої ігрові навички, адже вона дає Вам перевагу на випадок інтенсивної перестрілки. Відчуйте всі плюси миші Hyperion Fury, які дає функція швидкого зручного натискання. Ви можете купити ігрову мишку Logitech G402 Hyperion Fury в інтернет-магазині "Мультимедіа", не хвилюючись про якість товару, правильність вибору, швидкість, якість обслуговування та доставки.

Характеристики
Основні
Призначення
ігрові
Роздільна здатність
4000 dpi
Підключення
Тип підключення
дротове
Інтерфейс
USB
Живлення
USB-кабель
Керування
Тип сенсора
лазерний
Додаткові властивості
Ергономіка
для правші
Фізичні параметри
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Мишка Logitech G402 Black Hyperion Fury
Мишка Logitech G402 Black Hyperion Fury
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових