з 09:00 до 21:00
Електрична зубна щітка Oclean X Smart Sonic White
Електрична зубна щітка Oclean X Smart Sonic White
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА OCLEAN X SMART SONIC WHITE 0
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА OCLEAN X SMART SONIC WHITE 1
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА OCLEAN X SMART SONIC WHITE 2
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА OCLEAN X SMART SONIC WHITE 3

Електрична зубна щітка Oclean X Smart Sonic White

Код: 285345
Закінчився
Продано
Опис

Чистимо зуби правильно

Зубна щітка Oclean X Smart Sonic допоможе правильно і ефективно доглядати за порожниною рота і уникнути багатьох стоматологічних проблем в майбутньому. В основу роботи щітки покладена технологія магнітних коливань (до 40 000 разів на хвилину), які передаються на щетинки з м'якого нейлону особливої ​​форми, що легко проникають між зубами. При постійному використанні щітки ваші зуби надовго збережуть здоров'я і будуть мати відмінний вигляд.

Більше місяця автономної роботи

Вбудований акумулятор на 800 мАг дозволить вам користуватися щіткою до 40 днів на одному заряді. Про необхідність підзарядки повідомить спеціальний індикатор на дисплеї. Помістіть Oclean X Smart Sonic на підставку для зберігання, яка одночасно є і підзарядкою, щоб зарядити щітку.

Делікатна і ретельна чистка

Насадка з якісної нейлонової щетини Duffont Tynex допоможе якісно почистити зуби і видалити наліт і забруднення навіть з важкодоступних місць. М'які і пружні щетини зі спеціальною закругленою формою забезпечують ефективну і безпечну чистку без подряпин. Завдяки спеціальному 3D дизайну щетинки чудово прилягають до поверхні і легко проникають в проміжки між зубами.

Ніяких «сліпих» зон

Вбудований 6-осьової гіроскоп відстежує рухи чистячої головки і визначає, якій зоні було приділено недостатньо уваги. Інформація про процес чищення відображається на дисплеї, і ви з одного погляду дізнаєтеся загальну оцінку, час роботи щітки і якість очищення кожної зони в процентному вираженні.

Не боїться води

Стандарт водозахисту IPX7 гарантує, що зі щіткою нічого не трапиться при контакті з водою. Після використання прополощіть щітку під водою і не переживайте, що вона може вийти з ладу.

Рівні чистки

Oclean X Smart Sonic має 32 режими потужності і 4 режими чищення, відбілювання та масажу, які допоможуть вибрати оптимальний вплив на зуби з урахуванням їх чутливості та інших факторів. Вибирайте режим потужності 1, якщо ви тільки починаєте звикати до чищення електричною щіткою. Максимальний режим 32 забезпечує ретельну чистку на супер-швидкості. Більше інформації про режими і функції ви знайдете в мобільному додатку на своєму смартфоні.

Характеристики
Основні
Вид
електрична зубна щітка
Вікова категорія
для дорослих
Оснащення
дисплей, таймер, індикатор зарядки, датчик тиску
Технологія чищення
звукова
Комплектація
щітка, зарядна база
Насадки
Кількість насадок
1 шт
Види насадок
насадка-щітка
Форма щітки
класична (sonic)
Живлення
Тип живлення
від акумулятора
Додаткові властивості
Кількість швидкостей (режимів) роботи
32
Фізичні параметри
Колір
білий
Вага
99 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Електрична зубна щітка Oclean X Smart Sonic White
Електрична зубна щітка Oclean X Smart Sonic White
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових