з 09:00 до 21:00
Акустична система Logitech Bluetooth Computer Speakers Z407 Graphite 2.1
Акустична система Logitech Bluetooth Computer Speakers Z407 Graphite 2.1
АКУСТИЧНА СИСТЕМА LOGITECH BLUETOOTH COMPUTER SPEAKERS Z407 GRAPHITE 2.1 0
АКУСТИЧНА СИСТЕМА LOGITECH BLUETOOTH COMPUTER SPEAKERS Z407 GRAPHITE 2.1 1
АКУСТИЧНА СИСТЕМА LOGITECH BLUETOOTH COMPUTER SPEAKERS Z407 GRAPHITE 2.1 2
АКУСТИЧНА СИСТЕМА LOGITECH BLUETOOTH COMPUTER SPEAKERS Z407 GRAPHITE 2.1 3
АКУСТИЧНА СИСТЕМА LOGITECH BLUETOOTH COMPUTER SPEAKERS Z407 GRAPHITE 2.1 4
АКУСТИЧНА СИСТЕМА LOGITECH BLUETOOTH COMPUTER SPEAKERS Z407 GRAPHITE 2.1 5
АКУСТИЧНА СИСТЕМА LOGITECH BLUETOOTH COMPUTER SPEAKERS Z407 GRAPHITE 2.1 6

Акустична система Logitech Bluetooth Computer Speakers Z407 Graphite 2.1

Код: 381355
Закінчився
Продано
Обраний колір: Graphite
Опис

Пориньте у світ чудового звуку… і забудьте про дроти
Завдяки технології точного цифрового оброблення сигналу (ЦПОС) і потужності 80 Вт звук колонок стає дійсно реалістичним і дає змогу відтворити повний ефект присутності. Чіткі високі ноти, потужні середні та низькі частоти, баси — все під вашим контролем.

Бездротовий пульт керування дає змогу настроювати звук, а подвійні динаміки — вигідно вписати колонки в загальний стиль приміщення. Відрегулювати низькі частоти та гучність можна з будь-якої точки кімнати. Колонки розташовуються як горизонтально, так і вертикально. Під'єднати пристрій можна через Bluetooth, порт microUSB, роз'єм 3.5 мм або використовувати відразу всі три способи, перемикаючись між ними за бажанням. Навіть з іншого кінця кімнати.

Низькі частоти та кришталева чіткість
Завдяки низьким частотам (потужність 20 Вт) і технології ЦПОС забезпечується баланс глибини та чіткості звучання. Портований сабвуфер зі спрямованим вниз динаміком додає глибини багатому чіткому звучанню музики, фільмів та ігор.

Приготуйтеся до повного занурення
Оцініть усі грані захопливого реалістичного звуку потужністю 80 Вт — незмінна якість як чітких високих нот, так і потужних середніх і низьких частот — без компромісів із басами. Поєднання технології ЦПОС та колосальної потужності забезпечує збалансований звуковий профіль і поліпшені баси — звуковий спектр в усій його повноті.

Під'єднуйтеся. Відривайтеся.
У вашому розпорядженні бездротовий пульт керування, який діє в радіусі 20 м, що дає змогу регулювати звук із будь-якої точки кімнати. Натисніть і поверніть, щоб відтворити, тимчасово зупинити, вимкнути або відрегулювати гучність і баси. звук1 Функція вимкнення/ввімкнення звуку працює у разі приєднання через роз'єм 3,5 мм. Функції, як-от відтворення, пауза, пропуск композиції й перемотування, доступні під час приєднання колонки через USB-порт або за допомогою технології Bluetooth. Керування звуком може відрізнятися під час відтворення певного контенту в прямому ефірі через USB/Bluetooth. Всі ці функції можна настроїти за допомогою пульта керування. Це легко. Вам навіть не потрібно вставати з дивана.

Так. Або інакше. Вирішувати вам.
Забудьте про «ящики»! Колонки чудової овальної форми виготовлені в елегантному графітовому сірому кольорі. Вони гармонійно впишуться у ваш робочий простір. Їх можна встановити у вертикальному або горизонтальному положенні. Для заощадження місця колонки можна розташувати навіть під монітором. Вони стануть прикрасою вашого робочого столу.

3 способи під'єднання
Для вибору доступні кілька варіантів під'єднання. Можна під'єднати до трьох пристроїв, скориставшись технологією Bluetooth, портом microUSB і роз'ємом 3,5 мм. Кнопка дротового приєднання в нижній частині пульта керування відповідає за перемикання між пристроями, приєднаними до гнізда 3,5 мм і порту microUSB. Знову перейти до Bluetooth-з'єднання можна, натиснувши кнопку Bluetooth.

Характеристики
Основні
Тип
акустична система
Параметри аудіо
Формат акустики
2.1
Потужність колонок
20 Вт
Кількість смуг
3
Підключення та роз'єми
Тип підключення
дротове
Бездротовий інтерфейс підключення
Bluetooth
Вихід на навушники
ні
Роз'єми
micro-USB, 1 x mini-jack (3.5 мм)
Фізичні параметри
Колір
сірий
Матеріал
пластик
Додаткові властивості
Оснащення
бездротовий пульт керування
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Акустична система Logitech Bluetooth Computer Speakers Z407 Graphite 2.1
Акустична система Logitech Bluetooth Computer Speakers Z407 Graphite 2.1
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових