з 09:00 до 21:00
Автомобільний світильник Baseus Reading Light Black
Автомобільний світильник Baseus Reading Light Black
АВТОМОБІЛЬНИЙ СВІТИЛЬНИК BASEUS READING LIGHT BLACK 0
АВТОМОБІЛЬНИЙ СВІТИЛЬНИК BASEUS READING LIGHT BLACK 1
АВТОМОБІЛЬНИЙ СВІТИЛЬНИК BASEUS READING LIGHT BLACK 2
АВТОМОБІЛЬНИЙ СВІТИЛЬНИК BASEUS READING LIGHT BLACK 3
АВТОМОБІЛЬНИЙ СВІТИЛЬНИК BASEUS READING LIGHT BLACK 4
Автомобільний світильник Baseus Reading Light Black 5

Автомобільний світильник Baseus Reading Light Black

Код: 385497
Закінчився
Продано
Опис

Комфортне освітлення в салоні

Функціональний і компактний стельовий LED світильник Baseus Bright car reading light створює комфортну атмосферу в салоні вашого авто або в будь-якому іншому місці, де потрібне додаткове освітлення. Завдяки тонкому компактному формфактору світильник вимагає мінімум місця для розміщення і не захаращує простір.

Режими роботи

Baseus Bright car reading light випромінює м'яке приємне світло, що дозволяє читати та працювати без напруги та почуття втоми. Два режими освітлення (приглушений і інтенсивний) допоможуть створити ідеальні умови для конкретних завдань. Вибір режиму здійснюється простим натисканням на кнопку на фронтальній поверхні.

Надійність і довговічність

При виробництві Baseus Bright car reading light використовувалися міцні зносостійкі матеріали та комплектуючі. В якості джерела освітлення тут виступають світлодіоди зі збільшеним терміном служби. Надійна герметична конструкція виключає потрапляння пилу і забруднень всередину.

Легка установка

Установка світильника Baseus Bright car reading light займе всього пару хвилин і не потребує використання інструментів. Підстава світильника кріпиться до будь-якої поверхні за допомогою надійного скотчу. Потрібно просто видалити захисну плівку і прикріпити світильник до рівної панелі.

Продумана до дрібниць конструкція

Корпус Baseus Bright car reading light складається з двох частин: основи та самого світильника. Ви можете від'єднати світильник від основи, щоб посвітити в багажнику або бардачку і швидко знайти потрібну річ. Світильник кріпиться до основи за допомогою надійного магніту і не випадає навіть під час їзди по нерівній дорозі.

Висока автономність

Завдяки акумулятору ємністю 400 мАг Baseus Bright car reading light пропрацює до 3 годин в режимі приглушеного світла і до 1.5 годин в яскравому режимі. Зарядка приладу займе приблизно 1 годину.

Характеристики
Тип
світильник
Порти і роз'єми
Розмір
126.8 x 87.9 x 10.7 мм
Вага
109 г
Колір
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Автомобільний світильник Baseus Reading Light Black
Автомобільний світильник Baseus Reading Light Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових