з 09:00 до 21:00
Набір для миття автомобіля Baseus Simple Life Car Wash Suit TZCRXC-01 Black
Набір для миття автомобіля Baseus Simple Life Car Wash Suit TZCRXC-01 Black
НАБІР ДЛЯ МИТТЯ АВТОМОБІЛЯ BASEUS SIMPLE LIFE CAR WASH SUIT TZCRXC-01 BLACK 0
НАБІР ДЛЯ МИТТЯ АВТОМОБІЛЯ BASEUS SIMPLE LIFE CAR WASH SUIT TZCRXC-01 BLACK 1

Набір для миття автомобіля Baseus Simple Life Car Wash Suit TZCRXC-01 Black

Код: 431107
Закінчився
Продано
Опис

Функціональний помічник

Набір для миття автомобіля Baseus Simple Life Car Wash, що включає все необхідне для комфортної роботи, допоможе підтримувати машину в ідеальному стані, що б не трапилося. Стильний, ергономічний комплект виконаний з високоякісних матеріалів, що забезпечує надійність і довговічність експлуатації. До того ж виглядає виріб естетично і сучасно, не займає багато місця і чудово впишеться в інтер'єр салону.

Корисна комплектація

Змішуюча насадка дозволить мити поверхню вже готовим миючим розчином, без додаткових маніпуляцій. Флакон фірмового шампуню, унікальний склад якого спеціально розроблений і безпечний для лакофарбового покриття машини, вимиває авто з мінімальною витратою засобу. Всього 20 мл знадобиться для бездоганної чистоти. М'яка серветка 30х40 мм просушує поверхню, а водонепроникний скотч захищає від протікання.

Швидко, зручно, безпечно

Працювати з розпилювачем набагато простіше і зручніше, ніж з губками або серветками вручну. Контакт шкіри з їдкими миючими засобами мінімальний, що підвищує безпеку користувача, виключає ризик отримати отруєння або по. Рівномірно розподіливши потік мильного розчину по кузову автомобіля можна в лічені хвилини обробити всю робочу площу від бруду і пилу, а спеціальна полірувальна серветка допоможе довести процес до досконалості.

Бонусна пропозиція

Спеціальний водонепроникний скотч надійно прикриє краї стиків та інші отвори, де вода не повинна просочитися, що забезпечує додатковий захист салону автомобіля від намокання, а рухомих елементів від корозії. Оптимальний розмір клейкої стрічки 6х15мм гарантує надійну герметизацію швів і стиків, не займаючи зайву поверхню, що дозволить уникнути збереження залишкових слідів клею після процедури.

Якість виконання

Матеріали виконання підібрані з урахуванням особливості роботи. М'який текстиль серветки – унікальний склад, який дбайливо полірує метал, не залишаючи розводів і слідів ворсу на чистій поверхні. Якісний високоміцний пластик пляшечки пульверизатора – гарантія довгостроковості та комфорт експлуатації. Корпус анатомічної форми зручно поміщається в руці, не ковзає навіть у вологій долоні. Прозора текстура ємності дозволяє візуально контролювати кількість розчину.

Відповідний розмір

Компактні габарити та невелика вага дозволяють завжди возити набір з собою в бардачку, щоб оперативно усунути проблему в потрібний момент. Набір для миття авто Baseus Simple Life Car Wash – це один з тих товарів, який завжди повинен бути під рукою, що дозволить швидко і без особливих зусиль усунути пил і забруднення, видалити навіть застарілі плями та навести лоск на капоті автомобіля. Зручний в експлуатації, стильний і надійний – це те, що вам потрібно.

Характеристики
Тип
мінімийка
Вага
Колір
Матеріал
Стан товару
Новий
Об'єм, л

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Набір для миття автомобіля Baseus Simple Life Car Wash Suit TZCRXC-01 Black
Набір для миття автомобіля Baseus Simple Life Car Wash Suit TZCRXC-01 Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових