з 09:00 до 21:00
Штанга для стельового кріплення проектора Chief CMS024W
Штанга для стельового кріплення проектора Chief CMS024W
2 699

Штанга для стельового кріплення проектора Chief CMS024W

Код: 379661
В наявності
2 699 грн
Обраний колір: White

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 120 місяців
Опис

Штанга для стельового кріплення проектора Chief CMS024W призначена для монтажу стельових кріплень Chief. Штанга з'єднує стельову пластину кріплення і панель, на яку кріпиться проектор. В підлогою корпусі штанги передбачений кабель-канал.


Штанга для стельового кріплення проектора Chief CMS024W розроблений з урахуванням безпеки, максимальної функціональності, а також володіє естетичним зовнішнім виглядом і легкістю в установці.

Особливості: легка установка; прихована прокладка кабелю; наявність порту для виведення кабелю; сумісність з аксесуарами і кріпленнями Chief.
Штанга для стельового кріплення проектора Chief CMS024W виготовляється з якісного матеріалу відповідно до вимог замовника та згідно діючим стандартам.

Організувати якісне дозвілля будинку цілком реально. Прекрасним рішенням цієї проблеми може бути використання домашнього кінотеатру. Створити у себе вдома чарівну атмосферу кінозалу та насолоджуватися якісним зображенням і звуком в будь-який час допоможе установка проектора на стелю. Це сучасний пристрій впевнено зайняло місце у багатьох сферах життя.

Нікого не дивує використання проектора в школі чи університеті, при проведенні презентацій, виставок або курсів. По достоїнству оцінили переваги цієї апаратури організатори урочистостей, свят та вечірок. Якщо ви прийняли рішення влаштувати домашній кінотеатр, то перегляд фільмів, фото - та відеозаписів стане набагато зручніше. Пристрій не займає життєво важливий простір у приміщенні, його можна приховати за допомогою декору. А найголовніше — екран для проектора може бути розташований у будь-якій точці кімнати.

Характеристики
Колір
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Штанга для стельового кріплення проектора Chief CMS024W
Штанга для стельового кріплення проектора Chief CMS024W
2 699 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових