10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Щипці кухонні BergHOFF Leo 30,5 см
Щипці кухонні BergHOFF Leo 30,5 см
ЩИПЦІ КУХОННІ BERGHOFF LEO 30,5 СМ 0
ЩИПЦІ КУХОННІ BERGHOFF LEO 30,5 СМ 1

Щипці кухонні BergHOFF Leo 30,5 см

Код: 360713
Закінчився
Продано
Опис

Компанія BergHOFF WorldWide працює над розробкою і виробництвом кухонного посуду та столового приладдя вже багато років. Ефективна співпраця команди дизайнерів, технічних спеціалістів і міжнародних партнерів дає змогу компанії BergHOFF пропонувати своїм покупцям дизайнерський продукт високої якості за доступною ціною.
Всі етапи виробничого процесу під строгим контролем групи фахівців. Тільки так можна забезпечити відповідність усієї продукції з емблемою BergHOFF жорстким вимогам якості. Наші вироби призначені для професійного й домашнього використання, а також для ентузіастів кулінарного мистецтва.
Робота зі знаменитими дизайнерами — ще один доказ унікальності виробів фірми BergHOFF. Численні дизайнерські розробки отримали міжнародні нагороди за оригінальний дизайн.

Колекція Leo — свіжа, яскрава та функціональна — миттєво додає кухні модних акцентів. Вона призначена для того, щоб надихати кухарів на творчий пошук і сміливі кулінарні експерименти. Девіз колекції — розумна простота.
Створена для тих, хто цінує зовнішню простоту та функціональність. Натуральні високоякісні матеріали та стильний дизайн, гармонійне поєднання виразних кольорів, чистих форм і технічної винахідливості, які об'єднуються в просте багатофункціональне кухонне приладдя.
Лінійка кухонного приладдя Leo від BergHOFF виготовлена за ескізами та за безпосередньої участі дизайнера Пітера Ро (Pieter Roex) і висловлює сучасну інтерпретацію традиційних предметів у грайливій манері. Це «чистий ясний функціонал», натхненний природою.

Щипці з колекції Leo від BergHOFF.
Виготовлені з бамбука. Практичні під час щоденного використання. Безпечні для посуду з антипригарним покриттям.
Рекомендується мити вручну.

Розміри: 30.5 x 10 х 2 см

Характеристики
Щипці кухонні BergHOFF Leo 30,5 см
Щипці кухонні BergHOFF Leo 30,5 см