з 09:00 до 21:00
Коркотяг Xiaomi Mi Circle Joy 4 in 1 Set CJ-TZ02
Коркотяг Xiaomi Mi Circle Joy 4 in 1 Set CJ-TZ02
1 799
КОРКОТЯГ XIAOMI MI CIRCLE JOY 4 IN 1 SET CJ-TZ02 0
КОРКОТЯГ XIAOMI MI CIRCLE JOY 4 IN 1 SET CJ-TZ02 1

Коркотяг Xiaomi Mi Circle Joy 4 in 1 Set CJ-TZ02

Код: 388600
В наявності
1 799 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Надайте події елегантності

Електричний штопор Electric Wine Bottle Opener Circle Joy допоможе зробити ваш вечір романтичним і незабутнім. Вам більше не доведеться возитися з пляшкою вина, штопор впорається з будь-пробкою всього за кілька секунд. Елегантний сучасний дизайн допоможе пристрою вписатися в атмосферу будь-якої важливої події.

Жодна пробка не встоїть

Electric Wine Bottle Opener Circle Joy оснащений продуктивним електромотором, який створює потужну силу крутіння шпинделя, це дозволяє впоратися з будь-якою пробкою не більше, ніж за 5 - 6 секунд. Штопор грамотно підходить до процесу відкупорювання пляшки, не збовтує вино, не дозволяє крихтам від пробки потрапити всередину. Використовуйте штопор, щоб насолодитися смаком і ароматом вишуканого вина.

Комфорт в дрібницях

Щоб зняти упаковку з пляшки, використовуйте спеціальний ніж: встановіть ніж на горлечко і кілька разів проверніть його по колу, після чого легко звільніть пляшку від захисної плівки зверху.

Робота від батарейок

Electric Wine Bottle Opener Circle Joy працює від чотирьох стандартних пальчикових батарейок. Комплекту батарейок вистачить для відкривання близько 60 пляшок.

Техніка відкривання

Щоб правильно відкрити пляшку за допомогою штопора, просто поставте пляшку вертикально, щільно притисніть штопор до пробки і натисніть на потрібну кнопку на корпусі пристрою. З усім іншим штопор впорається самостійно. Під час роботи пристрою включається приємна блакитнувата підсвітка, яка додає процесу відкривання елегантну естетику.

Характеристики
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Коркотяг Xiaomi Mi Circle Joy 4 in 1 Set CJ-TZ02
Коркотяг Xiaomi Mi Circle Joy 4 in 1 Set CJ-TZ02
1 799 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових