10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Наконечник для стилуса Apple Apple Pencil Tips White (MLUN2)
Наконечник для стилуса Apple Apple Pencil Tips White (MLUN2)
НАКОНЕЧНИК ДЛЯ СТИЛУСА APPLE APPLE PENCIL TIPS WHITE (MLUN2) 0
НАКОНЕЧНИК ДЛЯ СТИЛУСА APPLE APPLE PENCIL TIPS WHITE (MLUN2) 1
НАКОНЕЧНИК ДЛЯ СТИЛУСА APPLE APPLE PENCIL TIPS WHITE (MLUN2) 2
НАКОНЕЧНИК ДЛЯ СТИЛУСА APPLE APPLE PENCIL TIPS WHITE (MLUN2) 3

Наконечник для стилуса Apple Apple Pencil Tips White (MLUN2)

Код: 473936
Закінчився
Продано
Опис

Наконечники на Apple Pencil 

Фірмовий стилус Apple Pencil - це чудовий робочий інструмент для творців та справжніх професіоналів своєї справи. Але згодом, навіть найнадійніший пристрій, потребує оновлення та мінімальної модернізації. Компанія Apple подбала про комфортну роботу користувачів, тому пропонує додаткові нові наконечники Apple Pencil. Наконечник фірмового стилуса виготовлений із спеціального синтетичного матеріалу, що імітує тактильні відчуття, як під час роботи грифелем або пером на папері. Інноваційні технології забезпечують миттєвий відгук сенсорного дисплея iPad, що дарує неймовірний комфорт у роботі. Але внаслідок частого та активного користування стілусом наконечник зношується і вимагає заміни. Запасний набір – це чудове рішення для професіоналів.

Для кого та для чого? 

Планшет iPad Pro зі стілусом Apple Pencil - це відмінний інструмент для професійних художників, ретушер, редакторів, дизайнерів та інших фахівців у різних сферах. Стилус дозволяє максимально точно та зручно працювати з файлами, графіками, відеороликами, текстом та зображеннями. Покращене тертя та контакт з дисплеєм досягається саме завдяки наконечнику з м'якого матеріалу. Якщо ви помітили погіршення роботи Apple Pencil або втрату початкової точності — варто подбати про швидку заміну основного елемента. 

Apple Pencil Tip (MLUN2)

Особливості встановлення наконечників на Apple Pencil

Розробники з Купертіно зважили на цей момент і зробили процес заміни максимально легким. Достатньо виконати кілька простих кроків: Поверніть наконечник Apple Pencil проти годинникової стрілки. Мініатюрний стрижень повинен повністю відокремитися від основи стилусу. На основу у вигляді золотистих шпильок потрібно одягнути новий наконечник. Поверніть новий елемент кілька разів за годинниковою стрілкою. Переконайтеся, що наконечник надійно закріплений та перевірте роботу стилусу на вашому iPad. 

Характеристики
Комплектація
4 шт наконечників
Сумісність
Колір
Стан товару
Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Наконечник для стилуса Apple Apple Pencil Tips White (MLUN2)
Наконечник для стилуса Apple Apple Pencil Tips White (MLUN2)