з 09:00 до 21:00
Амортизатор багажника Gazer TG-A50
Амортизатор багажника Gazer TG-A50
АМОРТИЗАТОР БАГАЖНИКА GAZER TG-A50 0
АМОРТИЗАТОР БАГАЖНИКА GAZER TG-A50 1
АМОРТИЗАТОР БАГАЖНИКА GAZER TG-A50 2
АМОРТИЗАТОР БАГАЖНИКА GAZER TG-A50 3

Амортизатор багажника Gazer TG-A50

Код: 488529
Закінчився
Продано
Опис

Електропривід кришки багажника дозволяє відкривати/закривати кришку багажника з кнопок дистанційного управління. Опціонально можна встановити сенсор для відкриття багажника за помахом ноги. Сервоприводи реагують на перешкоди й автоматично припиняють рух за наявності перепон поза чи всередині авто. Система попереджає про запуск механізму світловими та звуковими сигналами. Пристрої повністю відповідають заводським алгоритмам авто.
 
Система сервоприводів для штатної установки в багажник автомобіля.
 
Ключові переваги:

? Підвищує комфорт – автоматично підіймає масивну кришку багажника на потрібний рівень
? Заощаджує час – дозволяє відкривати багажник, не виходячи з салону авто
? Активується дистанційно – з кнопки біля водія, з кнопки оригінального ключа та кнопки на самому багажнику
? Відкриває багажник за помахом ноги*
? Працює без зволікань навіть у морозну погоду
? Дозволяє налаштувати зручний рівень підйому – важливо при парковці в гаражі з низькою стелею
? Реагує на перешкоди при русі вгору / вниз – береже пальці, голову та речі всередині авто
? Залишає можливість ручного відкриття – якщо в машині розрядився акумулятор
? Підкріплюється дворічною гарантію і надійністю європейського бренду.
 
 Ще 10 років тому автоматичний дотягувач багажних дверей був привілеєм виключно преміальних авто. Сьогодні ж електроприводом можно укомплектувати автівку будь-якого класу чи року випуска.

Gazer пропонує першу серію штатних систем під назвою TG. Всі моделі в ній розроблені під конкретні авто. Тому вони ідеально інтегруються та на 100% відповідають заводським стандартам автовиробників.
 
Як влаштований механізм
 
Система Gazer TG-A50 складається з двох сервоприводів, центрального блоку, замка для багажних дверей і кнопок управління. Перші виконані з металу та монтуються замість заводських газових упорів.
Замок можна відкрити з кнопки біля водія – коли ви знаходитесь в салоні авто. З кнопки на багажнику – якщо автомобіль знятий з охорони. З кнопки на ключі – якщо на оригінальному брелоку передбачений такий функціонал. А також у найефектніший спосіб – провівши ногою під заднім бампером авто*.
При натисканні на одну з кнопок в салоні автомобіля спрацьовує центральний блок, який автоматично відкриває або закриває замок багажних дверей. У разі поломки електрообладнання або за відсутності живлення, конструкція сервоприводів дозволяє відкривати багажник вручну.
Залежно від моделі, система супроводжує запуск механізму звуковими та візуальними сигналами. Перші йдуть з динаміка з комплекту поставки, другі – шляхом підморгування поворотників. Сигнали привертають увагу пішоходів, аби убезпечити їх від неочікуваних ударів чи поштовхів кришкою.
 
Управління з салону автомобіля
 
Валізи складені, усі пасажири на місцях – час вирушати у дорогу. Якщо при упаковці речей, хтось не щільно закриє кришку багажника, вона постійно буде деренчати або – гірше того – відкриється під час їзди. З системою Gazer така ситуація неможлива, адже багажник ви будете закривати власноруч – з внутрішньої кнопки біля водія.
Чимало проблем недозачинені двері приносять і в припаркованому авто – через них НЕ активується сигналізація. Наслідки очевидні, але із встановленими сервоприводами абсолютно виключені. Система Gazer завжди доводить кришку багажника до повного закриття.
 
Налаштування рівня відкриття

Щоб налаштувати потрібний рівень підйому, затисніть одну з кнопок управління. За 3 секунди система видасть два звукові сигнали та запам'ятає встановлену висоту. Надалі вона використовуватиме її за замовчуванням. Додаткова зручність для водіїв, які паркують авто в гаражі з низькою стелею.
Щоб змінити рівень відкриття, скоригуйте висоту рукою та знову затисніть одну із кнопок управління.
 
Віддалена активація з ключа

Замок з комплекту поставки легко відкривається за будь-яких погодних умов. Він захищений від пилу та вологи за стандартом IP67. Не примерзає і не забруднює руки, адже відривається безконтактно – за допомогою команди на оригінальному ключі. Те, яка кнопка буде відповідати за даний функціонал, залежить від комплектації автомобіля.
 
Відкриття за помахом ноги*

Пережили зиму – зібралися на пікнік. Виходите з магазину з незліченною кількістю пакетів. Як відкрити багажник? Ставити пакунки на брудний асфальт? Намагатися підняти кришку плечем або коліном?
Просто проведіть ногою під заднім бампером авто – двері багажника відчиняться автоматично. Без рук та без клопоту.
Аби виключити помилкові спрацьовування під час парковки, опціональний сенсор активується лише при вимкненому двигуні.
 
Розпізнавання перешкод і безпека

Уявімо, що механізм почав свій рух, а біля багажника опинилася дитина. Допитливі малюки позбавлені страху та часто потрапляють у невеликі колотнечі. Переживати через те, що двері можуть зачепити когось із бешкетників не варто. Системи Gazer TG розпізнають будь-які перепони на своєму шляху.
Якщо в момент відкриття сервопривід виявить перешкоду – він зупиниться і почне рух у зворотний бік. Те саме відбудеться і при закритті дверей, за наявності перешкоди всередині багажника. Усі речі та пакунки залишаться цілими і неушкодженими. Втім, як і ваші пальці – із системами Gazer багажні двері їх точно не прищемлять.
 
Комплектація

Система сервоприводів Gazer TG-A50 повністю готова до установки та подальшої експлуатації в авто.

Стандартний комплект пристрою включає:

1. Сервоприводи
2. Центральний блок управління
3. Замок багажника з петлею
4. Усі необхідні комплектуючі (кнопки, кабелі, монтажні елементи)
5. Інструкція
6. Гарантійний талон

Характеристики
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Амортизатор багажника Gazer TG-A50
Амортизатор багажника Gazer TG-A50
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових