з 09:00 до 21:00
Аудіоінтерфейс S.M.S.L Sanskrit 10th SK10 II Red
Аудіоінтерфейс S.M.S.L Sanskrit 10th SK10 II Red
АУДІОІНТЕРФЕЙС S.M.S.L SANSKRIT 10TH SK10 II RED 0
АУДІОІНТЕРФЕЙС S.M.S.L SANSKRIT 10TH SK10 II RED 1
АУДІОІНТЕРФЕЙС S.M.S.L SANSKRIT 10TH SK10 II RED 2

Аудіоінтерфейс S.M.S.L Sanskrit 10th SK10 II Red

Код: 361328
Закінчився
Продано
Опис

SMSL Sanskrit 10th SK10 MK2 — друге покоління популярного універсального ЦАПа з "обертовим" дисплеєм. Обраний девайс отримав новий ЦАП-чип, який сприятливо вплинув на якість звучання. У ролі матеріалу виготовлення корпусу апарата виступив шліфований алюміній, пофарбований у практично непомітний синій колір. Варто зазначити наявність двох LED-дисплеїв, які працюють за чергою залежно від вертикальної або горизонтальної позиції ЦАПа. До речі, девайс розуміє, який дисплей ввімкнути, завдяки вбудованому акселерометру, який практично не трапляється в таких аудіорішеннях. Схема керування зовнішнім функціоналом представлена єдиною апаратною клавішею, тоді як розширена конфігурація роботи пристрою здійснюється за допомогою пульта ДК, що йде в комплекті. Набір комунікацій (своєю чергою) представлений парою аналогових RCA-виходів, вхідними цифровими інтерфейсами S/PDIF і Toslink, а також портом microUSB для приєднання до ПК і мобільних девайсів. Показово, що тильний бік корпусу має відразу два USB-роз'єми, один із яких (AUX Power) знадобиться виключно для зовнішнього заживлення в разі, коли до SK10 MK2 приєднане мобільне аудіоджерело.

Основою перетворювального кола є сучасний аудіофільський ЦАП АК4493EQ (PCM 32/768, DSD 512), що прийшов на зміну досить популярному дельта-сигма чипу АК4493EQ. Завдяки встановленню нового "мозку" виробникові вдалося досягти більш рафінованого звучання з меншим значенням THD і вищим показником співвідношення сигнал/шум. Крім того, друге покоління Sanskrit 10th SK10 може похвалитися наявністю в складі своєї схемотехніки якісних плівкових конденсаторів, японських тактових генераторів і актуального асинхронного USB-транспорту виробництва XMOS. Що ж стосується самого звукового почерку пристрою, то тут спостерігається частково нетривіальна картина, оскільки пропонований ЦАП швидше тяжіє до світлого та прозорого звучання, ніж до масового басовитого, тому його рекомендується використовувати в парі з акустикою і/або підсилювачем, які не звучать надлишково яскраво.

Крім головного складника, паковання, у якому постачається SMSL Sanskrit 10th SK10 MK2, містить USB-кабель і компактний пульт ДК.

Характеристики
Інтерфейс підключення
Розрядність
Частота дискредитації
Входи і виходи
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Аудіоінтерфейс S.M.S.L Sanskrit 10th SK10 II Red
Аудіоінтерфейс S.M.S.L Sanskrit 10th SK10 II Red
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових