з 09:00 до 21:00
Аудіоінтерфейс S.M.S.L M200 Black
Аудіоінтерфейс S.M.S.L M200 Black
АУДІОІНТЕРФЕЙС S.M.S.L M200 BLACK 0
АУДІОІНТЕРФЕЙС S.M.S.L M200 BLACK 1
АУДІОІНТЕРФЕЙС S.M.S.L M200 BLACK 2

Аудіоінтерфейс S.M.S.L M200 Black

Код: 376786
Закінчився
Продано
Опис

SMSL M200 — компактний балансний ЦАП з аудіофільською начинкою. Обладнаний модулем Bluetooth, а тому може використовуватися в ролі цифрового транспорту для прослуховування мобільного аудіо на стаціонарній апаратурі. Корпус пристрою, очікувано для продукту S.M.S.L, виготовлений із товстостінного шліфованого алюмінію, пофарбованого в лаконічний відтінок. Варто зазначити, що цього разу перед нами досить дизайнерське рішення, чим раніше не могли особливо похвалитися аудіорішення by S.M.S.L. Схема керування основним функціоналом представлена єдиною ручкою регулювання, що відпрацьовує натискання. Сам потенціометр, хоч і позбавлений енкодера, досить вміло справляється з поставленими завданнями, оскільки побудований на основі дискретного чипа регулювання гучності. До речі, М200-им можна керувати й за допомогою пульта ДК, що йде в комплекті. Набір комунікацій (своєю чергою) представлений вхідними цифровими роз'ємами (USB, Toslink і S/PDIF), а також двома парами аналогових виходів: небаланс RCA і баланс XLR.

Основою перетворювального тракту слугує актуальний аудіофільський ЦАП AK4497EQ, здатний декодувати PCM-файли з максимальною роздільною здатністю 32 біт/768 кГц (USB) і зчитувати нативний DSD з розрядністю ?512. Показово, що цей ЦАП побудований на повністю балансній схемі, а також має сетап із 6 фільтрів для оптимізації звучання. На окрему увагу заслуговує застосування 4-ядерного Qualcomm'івського Bluetooth-процесора, який підтримує більшість сучасних кодеків, включно з aptX HD, LDAC і UAT.

Поява SMSL M200 у звучному колі істотно впливає на кінцеву якість звучання аудіосистеми. Передусім, йдеться про приріст роздільної здатності, поліпшення динамічного діапазону на всьому частотному спектрі, а також бажаніші швидкісні характеристики баса, більш рафінованих ВЧ і кращий поділ каналів. До того ж, звучання аудіофільського стека стане реальнішим і менш змазаним.

Характеристики
Інтерфейс підключення
Розрядність
Частота дискредитації
Входи і виходи
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Аудіоінтерфейс S.M.S.L M200 Black
Аудіоінтерфейс S.M.S.L M200 Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових