10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Автокомпресор Xiaomi Rose Gold
Автокомпресор Xiaomi Rose Gold
АВТОКОМПРЕСОР XIAOMI ROSE GOLD 0
АВТОКОМПРЕСОР XIAOMI ROSE GOLD 1
АВТОКОМПРЕСОР XIAOMI ROSE GOLD 2
АВТОКОМПРЕСОР XIAOMI ROSE GOLD 3
АВТОКОМПРЕСОР XIAOMI ROSE GOLD 4
АВТОКОМПРЕСОР XIAOMI ROSE GOLD 5

Автокомпресор Xiaomi Rose Gold

Код: 575814
Закінчився
Продано
Опис

Потужний двигун з автокомпресором 70mai Midrive TP04

Ви зможете будь-коли швидко підкачати шини автомобіля без жодного дискомфорту. Для цього він має 120 Вт потужності та здатний забезпечити тиск 3.4 атмосфери. Крім того, удосконалений двигун Air Compressor Eco з суцільнометалевими циліндрами та шестернями накачує шину зі швидкістю 14 л/хв, тому колесо буде готове до експлуатації вже за лічені хвилини.

Компактність та практичність

За компактністю автокомпресор нічим не поступається звичайному смартфону, тому його зручно зберігати та транспортувати, поклавши до кишені, рюкзака або ящика. Спіральна поліуретанова трубка розміщена всередині корпусу, що позитивно впливає на зовнішній вигляд моделі. Водночас мережевий шнур завдовжки 3.3 метри, подбає, щоб ви змогли зручно підкачати всі 4 колеса.

Комфортна експлуатація

Автокомпресор 70mai Midrive TP04 має всього один перемикач, за допомогою якого ви можете почати, так і зупинити накачування автомобільних шин, велосипедних коліс, спортивних м'ячів і навіть надувних матраців. На корпусі моделі розміщений лінійний манометр, що дає змогу зчитувати тиск у барах та фунтах на квадратний дюйм. На певну увагу заслуговує вбудований ліхтарик, він дасть можливість безпечно підкачувати шини навіть уночі.

Чудова якість складання

В основі автокомпресора лежать мідні дроти, яким не страшна висока температура, вібрація та інші неприємності. Додайте до всього багато вентиляційних отворів для додаткового охолодження й ви матимете стабільну роботу впродовж довгих років.

Характеристики
Умови товару
Стан товару
Автокомпресор Xiaomi Rose Gold
Автокомпресор Xiaomi Rose Gold