з 09:00 до 21:00
Автолампа Philips Vision H11
Автолампа Philips Vision H11
АВТОЛАМПА PHILIPS VISION H11 0
АВТОЛАМПА PHILIPS VISION H11 1

Автолампа Philips Vision H11

Код: 358880
Закінчився
Продано
Опис

Лампи Philips Vision для автомобільних фар забезпечують видимість на 30% краще порівнюючи зі звичайними автомобільними лампами та гарантують чудові характеристики світлового променя, а також підвищують вашу безпеку та комфорт завдяки якості оригінальних комплектуючих.

Для безпеки замінюйте лампи обох фар одночасно
Для симетричного освітлення настійно рекомендуємо замінювати ці лампи парами

Широкий вибір ламп 12 В для всіх варіантів використання
Де використовувати лампу на 12 В? Рішення Philips задовольнять усі потреби автомобілістів: дальнє світло, ближнє світло, передні протитуманні фари, передні та бічні покажчики повороту, задні покажчики повороту, стоп-сигнали, ліхтарі заднього ходу, задні протитуманні ліхтарі, освітлення номерного знака, задні габаритні/стоянкові ліхтарі, освітлення салону.

Безпека на дорозі залежить від того, наскільки добре видно вас, і як добре ви бачите інших
Освітлення — найважливіша умова безпечного водіння й головний чинник, який дійсно допомагає уникнути нещасних випадків. Мета Philips — поліпшити загальну видимість і освітленість на дорогах. Так ми робимо свій внесок у підвищення безпеки дорожнього руху та запобігання нещасним випадкам.

Автомобільні лампи Philips виробляються з високоякісного кварцового скла
Кварцове скло, стійке до УФ-випромінювання, має вищу міцність (як порівняти з тугоплавким склом) і вирізняється високою стійкістю до перепадів температур і вібрації, що унеможливлює вибух. Лампи Philips з кварцового скла (нитка розжарення 2650 °C і скло 800 °C) здатні витримати різкі коливання температури. Лампи витримують високий внутрішній тиск, тому таке кварцове скло забезпечує більш потужне світло

Автомобільні лампи Philips відрізняються високим рівнем водонепроникності
Тільки лампа з кварцового скла (нитка розжарення 2650 °C, скло 800 °C) може у ввімкненому стані протистояти різким перепадам температури: наприклад, у разі попадання краплі холодної води на гарячу лампу, що може статися, якщо ви проїжджаєте по воді зі зламаним корпусом фари.

Автомобільні лампи Philips відрізняються високою стійкістю до УФ-випромінювання
Спеціальне розроблене Philips покриття оберігає фари від шкідливого ультрафіолетового випромінювання, що робить кварцове скло Philips ідеальним варіантом для всіх умов водіння й гарантує його довговічність.

Дотримуються високі стандарти якості, встановлені нормами ECE
Philips виробляє найкращу у своєму класі автомобільну продукцію для ринку фірмових деталей та післяпродажного обслуговування автомобілів. Вироби виготовляються з високоякісних матеріалів і відповідають найвищим стандартам, щоб гарантувати максимальну безпеку та комфортне водіння. Вся продукція проходить ретельне тестування, контроль і сертифікацію (ISO 9001, ISO 14001 і QSO 9000) відповідно до найвищих вимог ECE. Ви дійсно можете бути впевнені в якості виробів.

Характеристики
Призначення
фари головного світла
Напруга
12 В
Потужність
Світловий потік
1350 лм
Колір світіння
жовтий
Колірна температура
Тип лампи
Цоколь
PGJ19-2
Кількість ламп
1
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Автолампа Philips Vision H11
Автолампа Philips Vision H11
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових