10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Лампа для фар Philips Ultinon Pro 5000 H7 + 150% 2 шт
Лампа для фар Philips Ultinon Pro 5000 H7 + 150% 2 шт
ЛАМПА ДЛЯ ФАР PHILIPS ULTINON PRO 5000 H7 + 150% 2 ШТ 0
ЛАМПА ДЛЯ ФАР PHILIPS ULTINON PRO 5000 H7 + 150% 2 ШТ 1
ЛАМПА ДЛЯ ФАР PHILIPS ULTINON PRO 5000 H7 + 150% 2 ШТ 2

Лампа для фар Philips Ultinon Pro 5000 H7 + 150% 2 шт

Код: 358890
Закінчився
Продано
Опис

Висока яскравість для додаткової безпеки
Лампи Philips X-tremeVision Pro150 поєднують у собі чудову яскравість і довговічність, яка раніше вважалася недоступною для ламп із такими характеристиками. Вони забезпечують потрібний огляд, щоб ви та ваші близькі відчували безпеку на дорозі.

Бачити більше, щоб водити безпечніше
Яскравість ламп Philips X-tremeVision Pro150 збільшена на 150%, завдяки чому забезпечується чудовий огляд навіть у темну пору доби та за складних погодних умов. Вища яскравість освітлення й точність світлового променя досягаються завдяки поліпшеній конструкції нитки розжарювання й новій технології виготовлення кварцового скла Diamond Precision.

До 450 годин використання за високої продуктивності
Новий метод виробництва дав змогу збільшити світлопропускну здатність кварцового скла Philips Diamond Precision і надати йому чудової стійкості проти екстремальних температур і тиску. Особлива суміш благородних газів запобігає зношуванню нитки розжарювання. Це гарантує додаткову яскравість і збільшення ресурсу ламп до 450 годин, що є рекордом для ламп із такими характеристиками.

Більше часу на виявлення й уникнення небезпек
Завдяки збільшенню далекості світлового променя до 70 м лампи Philips X-tremeVision Pro150 дають змогу водієві швидше реагувати на потенційні небезпеки. Більша відстань огляду гарантує додаткову безпеку для вас і ваших пасажирів.

Холодне світло забезпечує повний огляд і комфорт для очей
Під час водіння в темну пору доби підвищується навантаження на очі водія, що може стати причиною зниження гостроти зору й загального стомлення. Біле світло ламп Philips X-tremeVision Pro150 з температурою 3400 К забезпечує високу контрастність, що допомагає водіям впевненіше розпізнавати наближні об'єкти. Завдяки поліпшеній оглядовості водій довше зберігає зосередження уваги, водіння стає комфортнішим і безпечнішим.

Не заощаджуйте на безпеці — замінюйте лампи парами
Для максимальної ефективності рекомендується одночасно замінювати обидві лампи головного освітлення. Сучасні лампи мають вищу світлову видатність і продуктивність, гарантуючи безпечніше водіння. Заміна ламп парами дасть змогу заощадити час і кошти, знизить ризик перегорання старої лампи, що залишилася, і забезпечить збалансоване і яскравіше світло. Однак найважливіше те, що це допоможе гарантувати безпеку на дорогах для вас і ваших близьких.

Philips — вибір більшості провідних автовиробників
Високотехнологічні системи освітлення Philips відомі у всьому світі вже понад 100 років. Автомобільна продукція Philips розробляється й вдосконалюється відповідно до строгих вимог (включно з нормами ISO), що забезпечує постійне дотримання високих стандартів якості. Лампи Philips X-tremeVision Pro150 годяться для автомобілів найбільших виробників, як-от Audi, BMW, Ford, GM, Toyota і Volkswagen. Додаткову інформацію див.  в керівництві з вибору товару.

Характеристики
Призначення
фари ближнього та дальнього світла
Напруга
12 В
Потужність
Світловий потік
1500 лм
Колірна температура
Тип лампи
Цоколь
PX26d
Кількість ламп
2
Стан товару
Лампа для фар Philips Ultinon Pro 5000 H7 + 150% 2 шт
Лампа для фар Philips Ultinon Pro 5000 H7 + 150% 2 шт