з 09:00 до 21:00
Лампа для фар Philips X-tremeVision Pro150 HB4
Лампа для фар Philips X-tremeVision Pro150 HB4
ЛАМПА ДЛЯ ФАР PHILIPS X-TREMEVISION PRO150 HB4 0
ЛАМПА ДЛЯ ФАР PHILIPS X-TREMEVISION PRO150 HB4 1
ЛАМПА ДЛЯ ФАР PHILIPS X-TREMEVISION PRO150 HB4 2

Лампа для фар Philips X-tremeVision Pro150 HB4

Код: 358894
Закінчився
Продано
Опис

Яскравий і ефектний зовнішній вигляд
Автомобільні лампи Philips WhiteVision Ultra зі спеціальним покриттям і яскравим білим світлом гарантують чудове освітлення в будь-яких умовах. Це найяскравіші галогенні лампи з білим світлом для доріг загальної мережі в нашому асортименті. Крім того, вони надають автомобілю стильного зовнішнього вигляду.

Яскраве біле світло
Лампи головного освітлення Philips WhiteVision Ultra з яскравим білим світлом повністю змінять зовнішній вигляд вашого автомобіля. Вони ідеально підходять для стильного й ефективного освітлення дорожнього полотна.

Галогенні лампи головного освітлення дають змогу додати автомобілю стильного зовнішнього вигляду
WhiteVision Philips Ultra — це стильні галогенні лампи з освітленням, близьким за сприйняттям до світлодіодних ламп. Завдяки новій вдосконаленій технології покриття скла лампи WhiteVision Ultra забезпечують максимально яскраве освітлення білого кольору, яке можна використовувати на дорогах загальної мережі. Лампи WhiteVision Ultra — стильне рішення для вашого автомобіля.

Яскраве головне освітлення зі стильним білим світлом для доріг загальної мережі
Лампи WhiteVision Ultra з яскравим білим світлом пройшли сертифікацію за стандартом ЄЕК (ЕСЕ) для автомобільних ламп. Оцініть стильний зовнішній вигляд і максимальну ефективність лампи, яка відповідає всім вимогам законодавства. Це безпека без компромісів: ви матимете чудову видимість, не засліплюючи інших учасників дорожнього руху.

Біле світло для підвищеної видимості й комфорту
Автомобільні лампи WhiteVision Ultra з новою технологією покриття й освітленням холодного білого кольору набагато поліпшують видимість у темну пору доби та забезпечують комфорт, знижуючи навантаження на зір. Продуманий дизайн і функціональність підвищують комфорт під час подорожі й гарантують чудовий зовнішній вигляд автомобіля.

До 60% краща видимість для максимальної безпеки
Довший світловий промінь і збільшений на 60% огляд (проти мінімального стандарту) дають змогу не тільки вам краще бачити інших учасників дорожнього руху, а й роблять ваш автомобіль помітнішим для них, забезпечуючи безпеку та запобігаючи потенційно аварійним ситуаціям.

Максимально яскраве та стильне освітлення білого кольору
Вдосконалені лампи забезпечують підвищену яскравість і чудові світлові характеристики. Завдяки оптимізованій, високоточній геометрії нитки розжарювання, газу під високим тиском і кварцовому склу із захистом від УФ-випромінювання лампи головного освітлення Philips WhiteVision Ultra задають новий стандарт якості для ламп із білим світлом, дозволених для використання на дорогах загальної мережі. Вони дають змогу створити стильний вигляд автомобіля й підвищити видимість на дорозі для максимального комфорту під час подорожі.

Не заощаджуйте на безпеці — замінюйте лампи парами
Для максимальної ефективності рекомендується одночасно замінювати обидві лампи головного освітлення. Нові, сучасні лампи забезпечують потужнішу світлову видатність для більшої безпеки на дорозі. Заміна ламп парами має безліч переваг: це потребує набагато менше зусиль і грошових витрат, забезпечує яскравіший і збалансованіший пучок світла, але найголовніше — підвищує безпеку під час водіння.

Philips — вибір більшості провідних автовиробників
Високотехнологічні системи освітлення Philips відомі у всьому світі вже понад 100 років. Автомобільна продукція Philips розробляється й вдосконалюється відповідно до строгих вимог (включно з нормами ISO), що забезпечує постійне дотримання високих стандартів якості. Лампи WhiteVision Ultra підходять для автомобілів найбільших виробників, як-от Audi, BMW, Ford, GM, Toyota і Volkswagen. Додаткову інформацію див.  в керівництві з вибору товару.

Характеристики
Призначення
фари ближнього та дальнього світла
Напруга
12 В
Потужність
Світловий потік
1095 лм
Колір світіння
білий
Колірна температура
Тип лампи
Цоколь
P22d
Кількість ламп
1
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Лампа для фар Philips X-tremeVision Pro150 HB4
Лампа для фар Philips X-tremeVision Pro150 HB4
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових