з 09:00 до 21:00
Автолампа Baseus Capsule Car Interior Lights DGXW-01 Black 2 шт
Автолампа Baseus Capsule Car Interior Lights DGXW-01 Black 2 шт
АВТОЛАМПА BASEUS CAPSULE CAR INTERIOR LIGHTS DGXW-01 BLACK 2 ШТ 0
АВТОЛАМПА BASEUS CAPSULE CAR INTERIOR LIGHTS DGXW-01 BLACK 2 ШТ 1
АВТОЛАМПА BASEUS CAPSULE CAR INTERIOR LIGHTS DGXW-01 BLACK 2 ШТ 2
АВТОЛАМПА BASEUS CAPSULE CAR INTERIOR LIGHTS DGXW-01 BLACK 2 ШТ 3
АВТОЛАМПА BASEUS CAPSULE CAR INTERIOR LIGHTS DGXW-01 BLACK 2 ШТ 4
АВТОЛАМПА BASEUS CAPSULE CAR INTERIOR LIGHTS DGXW-01 BLACK 2 ШТ 5
АВТОЛАМПА BASEUS CAPSULE CAR INTERIOR LIGHTS DGXW-01 BLACK 2 ШТ 6
АВТОЛАМПА BASEUS CAPSULE CAR INTERIOR LIGHTS DGXW-01 BLACK 2 ШТ 7

Автолампа Baseus Capsule Car Interior Lights DGXW-01 Black 2 шт

Код: 358906
Закінчився
Продано
Опис

Мініатюрний помічник в машину

Компактна автомобільна лампа Baseus Capsule Car Interior Lights забезпечить додаткове джерело світла в салоні авто. Девайс вільно фіксується в зручному місці і надає м'яке локальне світло, коли це необхідно, що істотно полегшує пошук предметів в бардачку або в багажнику. Компактний розмір дає можливість розмістити лампу де завгодно і завжди возити її з собою в якості корисного помічника.

Простий монтаж

Автономне живлення забезпечує свободу переміщення. Модель не має прив'язки до розеток або довжині шнура, що забезпечує її універсальність. Встановити лампу можна в будь-якому потрібному місці і без проблем перемістити її, при цьому навіть слідів не залишиться. Корпус з ударостійкого пластику стійкий до зносу, за рахунок чого виріб не втрачає привабливості, не схильний до стирання і механічних відколів. Мініатюрний розмір дозволяє зберігати виріб завжди під рукою.

М'яке і приємне світло

Два потужних LED-діода відповідають за якісний світловий потік, якого достатньо, щоб розшукати в машині потрібний предмет, при цьому світять приємним, плавним світлом, що не дратує очі. Передня панель із пластику з приємним матовим напиленням забезпечує м'яке, плавне підсвічування, без різких сліпучих відблисків. Очі не втомлюються від активної експлуатації лампи Baseus Capsule Car Interior Lights протягом тривалого часу.

Сучасне рішення

Стильний корпус, гладкої округлої форми, без гострих, виступаючих деталей і зайвих дротів робить аксесуар відмінним доповненням будь-якого салонного інтер'єру. Індукційний сенсорний перемикач спрощує експлуатацію пристрою. Для активації виробу достатньо лише злегка торкнутися корпусу, і чутливий сенсорний елемент моментально реагує, передаючи сигнал далі. Світло вмикається практично миттєво.

Надійний і безпечний девайс

Модель працює від стандартної батарейки, а завдяки власному акумулятору з низьким енергоспоживанням лампа прослужить без нарікань до двох років без зміни елемента живлення. Корпус виробу має спеціальне вологовідштовхувальне покриття, що забезпечує захист від бризок і пилу, і істотно продовжує термін експлуатації. Скористатися лампою можна в будь-якій екстремальній ситуації і при будь-якій погоді.

Ергономіка і комфорт

Незважаючи на мініатюрний розмір лампа володіє істотним запасом потужності. Пара яскравих світлодіодів забезпечує достатньо світла для пошуку будь-яких предметів, при цьому лампа за розміром навіть менше коробка від сірників. Скористатися корисним пристроєм можна де завгодно: вдома, в офісі, в салоні машини, закріпивши Baseus Capsule Car Interior Lights в бардачку, на підлокітнику або дверцятах, в ящику столу або на антресолях.

Характеристики
Стан товару
Тип
світлодіодна автолампа

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Автолампа Baseus Capsule Car Interior Lights DGXW-01 Black 2 шт
Автолампа Baseus Capsule Car Interior Lights DGXW-01 Black 2 шт
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових