з 09:00 до 21:00
Автолампа Baseus In-car Solar Reading Black
Автолампа Baseus In-car Solar Reading Black
АВТОЛАМПА BASEUS IN-CAR SOLAR READING BLACK 0
АВТОЛАМПА BASEUS IN-CAR SOLAR READING BLACK 1
АВТОЛАМПА BASEUS IN-CAR SOLAR READING BLACK 2
АВТОЛАМПА BASEUS IN-CAR SOLAR READING BLACK 3
АВТОЛАМПА BASEUS IN-CAR SOLAR READING BLACK 4

Автолампа Baseus In-car Solar Reading Black

Код: 385393
Закінчився
Продано
Опис

Простий і зручний світильник

Автомобільна лампа Baseus In-car Solar Reading Lamp - компактна акумуляторна лампа, створена спеціально для використання в автомобілі або туристичному наметі. Вона наповнить простір теплим білим світлом, дозволяючи комфортно читати, збирати речі і займатися іншими справами. Для повної зручності лампою можна керувати за допомогою сенсорної панелі.

Ергономічна лампа

Baseus In-car Solar Reading Lamp ергономічна лампа, її легко кріпити до будь-якої металевої поверхні за допомогою вбудованих магнітів або до будь-якого іншого матеріалу за допомогою самоклейкого скотча (він входить в комплект). А гнучкий тримач легко чіпляється на гачку або карабін.

Компактні розміри

Світильник Baseus In-car Solar Reading Lamp виконаний в компактному корпусі, він поміщається в долоні і не займе багато місця в бардачку або сумці. Його розміри всього 125,2x83,1x35,2 мм.

Якісні світлодіоди

Портативна лампа Baseus In-car Solar Reading Lamp обладнана блоком якісних світлодіодів, які формують тепле біле світіння, найбільш приємне і безпечне для зору. При використанні лампи є два режими яскравості: максимальний і економічний. Світлодіоди мають великий ресурс роботи - 15 000 годин.

Потужний аккумулятор

Автомобільна лампа Baseus In-car Solar Reading Lamp оснащена потужним акумулятором ємністю 500 мАг. Вбудований акумулятор забезпечує пристрою 16 годин автономної роботи при використанні економічного режиму і 4 години при максимальному режимі світіння. Також лампа обладнана сонячною батареєю, що робить її незалежною від джерел енергії в похідних умовах.

Зручна зарядка

Щоб в будь-який момент мати можливість скористатися лампою, потрібно постійно підтримувати її акумулятор зарядженим. У лампі Baseus In-car Solar Reading Lamp передбачено кілька варіантів зарядки. Поповнити запаси енергії від павербанка для смартфона або іншого джерела допоможе USB-роз'єм. Час зарядки 1 год.

Характеристики
Порти і роз'єми
micro-USB
Розмір
125.2 x 83.1 x 35.2 мм
Вага
27 г
Матеріал
пластик
Стан товару
Тип
LED-лампа
Колір
чорний

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Автолампа Baseus In-car Solar Reading Black
Автолампа Baseus In-car Solar Reading Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових