з 09:00 до 21:00
Автомагнітола Gazer CM6510-J150N
Автомагнітола Gazer CM6510-J150N

Автомагнітола Gazer CM6510-J150N

Код: 369500
Закінчився
Продано
Опис

Максимальна швидкість роботи та якість звуку Hi-Fi
Апаратна частина системи побудована на потужному 8-ядерному процесорі з робочою частотою 1.5 ГГц і оперативною пам'яттю 4 ГБ. Вбудованої флешпам'яті — 16 ГБ. Цього досить для завантаження будь-яких програм, фільмів, офлайн-карт. Розширити сховище до 64 ГБ можна за допомогою додаткової картки пам'яті.

У пристрої є один слот для носіїв формату micro SD. А також USB-вхід для під'єднання зовнішніх дисків до 2 ТБ. Тепер не потрібно стискати файли, щоб керувати великою колекцією фільмів або FLAC аудіо з автомобіля. За швидкість роботи відповідає операційна система Android 8. А за якісне звучання — підсилювач класу Hi-Fi з потужністю 4х60 Вт.

Через лінійний вихід ви можете під'єднати систему до сабвуфера або до багатоканального підсилювача. А також регулювати гучність басів і калібрування акустичного центру; вибрати один із 9 попередньо встановлених режимів дев'ятисмугового еквалайзера та увімкнути функцію об'ємного звучання Loud.

10.1-дюймовий HD дисплей із покриттям
Діагональ дисплея — 10.1". Роздільна здатність: HD 1024x600. В основі — матриця IPS. Пікселі на панелі екрана розташовані в одній площині, завдяки чому картинка не змінює колір або відтінок залежно від кута огляду. А сам екран має антивідблискове покриття, тому на ньому не видно відбиттів або відблисків сонця. Зображення залишається якісним за будь-яких погодних умов/під час перегляду з будь-якої точки в авто.

Ємнісний сенсор і підтримка мультитач (5 точок) дають змогу керувати пристроєм за допомогою легких дотиків. Ви не зіткнетеся з підвисаннями або примусовим перезавантаженням системи. На всі команди бортовий комп'ютер відгукується миттєво. Висока швидкість роботи допоможе заощадити не тільки час, а й нерви.

Повна інтеграція з автомобілем через CAN і голосове керування
Кожна модель мультимедійної системи Gazer розроблена для конкретного автомобіля або модельного ряду. У Gazer ідеальна сумісність, а функціонал — набагато ширший, ніж у магнітоли з оригінальної комплектації.

Після під'єднання до CAN шини керування мультимедійною системою ведеться бортовим комп'ютером автомобіля. На екрані зображаються всі основні показники панелі приладів, індикатори відчинених дверей, параметри клімат-контролю. Керувати системою можна за допомогою кнопок кермового колеса. Їх функціонал легко персоналізується під водія. Також до магнітоли можуть бути під'єднані оригінальний підсилювач або оптична шина передавання даних. 100% сумісність з усіма комплектаціями автомобіля гарантована.

Для вашої безпеки в Gazer також інтегрована функція voice керування OK-Google. За допомогою голосових запитів ви можете дізнатися погоду на вихідні, статус авіарейсу або рахунок футбольного матчу. Це найбезпечніший спосіб вебсерфінгу для тих, хто звик бути за кермом.

GPS і онлайн-навігація
У Gazer може бути встановлена будь-яка кількість online та offline навігаторів. Щоб не стояти в міських заторах, досить завантажити з Play Маркет Waze, Google Maps або будь-який інший online-навігатор. У цих програмах інформація про дорожній трафік актуалізується щохвилини. Завдяки цьому ви можете оперативно вносити зміни у свій маршрут. Якщо попереду сталася серйозна аварія або почався ремонт дороги, система повідомить вас і запропонує перепрокласти намічений шлях.

Для дальніх подорожей завантажте в Gazer кілька GPS навігаторів, які працюють offline. Так ви убезпечите себе від втрати сигналу поза межами великих міст і від великих витрат на роумінг за кордоном. Висока швидкість з'єднання і промальовування 3D-об'єктів допоможуть зорієнтуватися на місцевості й дістатися до наймальовничіших озер або прихованих історичних місць.

Синхронізація смартфона через Bluetooth і функція Handsfree
Одного разу синхронізувавши телефон із мультимедійною системою Gazer, вам не доведеться під'єднувати його знову. Bluetooth з'єднання буде встановлюватися автоматично під час запуску автомобіля. Якщо ви хочете синхронізувати кілька смартфонів, то потрібний девайс завжди можна вибрати в списку збережених пристроїв. Це зручно, якщо ви користуєтеся автомобілем разом із дружиною або хтось із друзів хоче увімкнути свій плейлист.

За допомогою функції Handsfree можна перемикати пісні та безпечно здійснювати дзвінки через гучний зв'язок. Вбудований у Gazer широкоспрямований мікрофон дає вести бесіду з будь-якої точки салону. Водночас вся інформація про треки, контакти й вхідні дзвінки зображається на екрані магнітоли.

Wi-Fi й підтримка 3G модемів
У Gazer вбудований Wi-Fi та здійснена підтримка 3G модемів. Завдяки цьому ви можете гуглити, встановлювати програми, читати новини, дивитися YouTube, спілкуватися в месенджерах і соціальних мережах. З'єднання з USB-модемами відбувається автоматично. Від вас не потрібне додаткове настроювання за заумними мануалами. Також для під'єднання можна роздати 3G/4G зі свого смартфона або використовувати переносну точку доступу Wi-Fi.

Екран Gazer удвічі більший, ніж дисплей більшості смартфонів, тому його зручно використовувати для відеозв'язку із сім'єю або колегами. Вітайте рідних зі святами або під'єднуйтеся до онлайн-нарад прямо з автомобіля. Встановлення Zoom або Skype забере у вас кілька хвилин.

Підтримка AirPlay і MirrorLink
виводьте екран свого смартфона на мультимедійний екран магнітоли. Переглядайте контент з iOS (AirPlay) і Android (MirrorLink) пристроїв без затримок і тривалого під'єднання. Якщо в автомобілі встановлені задні монітори, система легко синхронізується і продублює зображення на кожен девайс. Так ви зможете показувати світлини з відпочинку або дивитися фільми разом із пасажирами. Водночас спільний перегляд буде комфортним для всіх.

Покращене приймання FM радіо, підтримка DAB/DAB +
Встановлені в Gazer фільтри FM-сигналу неабияк підвищили якість звуку та збільшили радіус приймання радіохвиль. Настроювати хвилі можна автоматично або вибирати вручну. Запам'ятовувати частоти не доведеться — назви станцій виводяться на екран.

З Gazer ви також можете під'єднуватися до радіостанцій в інтернеті або слухати DAB/DAB + радіо в містах, де ведеться цифрове мовлення. Останній формат забезпечує бітрейт до 192 кбіт/с, що наближає радіозвучання до стандарту HiFi.

Під'єднання камер заднього/переднього огляду, промальовування траєкторії й відбиття оригінального паркувального асистента
Орієнтуючись за даними з камер заднього та переднього огляду, система промальовує траєкторію для безпечного паркування автомобіля. Вам не потрібно чекати на повне завантаження системи — зображення з відеокамер надходить на мультимедійний екран відразу після запуску двигуна та вмикання задньої передачі. Перемикання між камерами відбувається за частки секунди, тому зайняти необхідне паркомісце можна, просто дивлячись на монітор.

До мультимедійної системи Gazer легко під'єднуються як камери з оригінальної комплектації, так і пристрої спеціалізованих виробників. Водночас на екрані магнітоли зображається оригінальний паркувальний асистент. Тим, хто тільки починає водити машину, ми рекомендуємо встановити на борт систему кругового огляду, парктроніки та відеореєстратор Gazer

Режим очікування StandBy з нульовим енергоспоживанням
У режимі StandBy Gazer споживає 0 Вт електрики. В "очікуванні" пристрій може бути до 60 хвилин від моменту вимкнення бортового комп'ютера. Повернувшись в автомобіль, ви зможете продовжити рух за маршрутом навігатора або дослухати поставлений на паузу плейлист.

Перехід до звичайного режиму роботи відбувається миттєво — досить запустити двигун. Робіть стільки зупинок, скільки буде потрібно. Gazer заощадить ваш час і збереже заряд акумулятора.

Підтримка декількох USB пристроїв, зовнішніх моніторів і Т2
Розширте список доступних розваг, під'єднавши до Gazer кілька зовнішніх пристроїв: цифровий телевізійний ресивер DVB-T2, флешнакопичувач або модем. Під'єднайте два додаткові монітори, щоб разом із пасажирами дивитися прямі ефіри відомих шоу або серіали прямо з автомобіля. Керувати всім мультимедіа одночасно, використовуючи USB-розгалужувач (USB-hub).

Сьогодні вам може здатися, що такий широкий функціонал у машині ні до чого. Але, вирушаючи за місто з дітьми або стоячи на кордоні сусідньої країни, вам уже буде складно переоцінити можливості Gazer.

Car Play
Мультимедійні системи з модельного ряду СМ6 підтримують CarPlay — улюблену функцію власників iPhone. Весь контент — від вхідних повідомлень до списку збережених адрес у Maps — миттєво потрапляє на екран магнітоли. Водночас на дисплеї зображається фірмовий інтерфейс Apple. З CarPlay доступна функція голосового керування Siri, а також відтворення треків з Apple Music або Spotify.

Характеристики
Основні
Підтримувані формати відтворення
Попередньо встановлене ПЗ
Android 8.0
Екран
Розмір дисплея
10.1"
Bluetooth
Модуль Bluetooth
bluetooth 4.2
Додаткові параметри
Підтримка карт пам'яті
MicroSD
Додатково
оперативна пам'ять ram: 4 гб, звуковий процесор: dsp tda7851, підтримка sd/usb: microsdhc до 32 гб; usb flash до 2 тб, налаштування звуку: 9-смуговий параметричний еквалайзер, вбудована пам'ять rom: 32 гб, процесор cpu: octa core 1.5 ггц, підтримка програм навігації: google карти; navitel; igo; сіті-гід; here we go, бездротові мережі: wi-fi; bluetooth 4.2; під'єднання зовнішнього usb 3g модема (wcdma), hd апаратний декодер: так, апаратне прискорення тривимірної графіки: так
Модуль GPS
є. виносна gps-антена. підтримка 2d/3d програм для навігації
Підтримка керування кнопками на кермі
так
Сумісні моделі автомобілів
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Автомагнітола Gazer CM6510-J150N
Автомагнітола Gazer CM6510-J150N
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових