з 09:00 до 21:00
Тримач в авто Baseus Future Gravity Car Mount Blue (SUYL-WL03)
Тримач в авто Baseus Future Gravity Car Mount Blue (SUYL-WL03)
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS FUTURE GRAVITY CAR MOUNT BLUE (SUYL-WL03) 0
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS FUTURE GRAVITY CAR MOUNT BLUE (SUYL-WL03) 1
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS FUTURE GRAVITY CAR MOUNT BLUE (SUYL-WL03) 2
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS FUTURE GRAVITY CAR MOUNT BLUE (SUYL-WL03) 3
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS FUTURE GRAVITY CAR MOUNT BLUE (SUYL-WL03) 4
Тримач в авто Baseus Future Gravity Car Mount Blue (SUYL-WL03) 5

Тримач в авто Baseus Future Gravity Car Mount Blue (SUYL-WL03)

Код: 191394
Закінчився
Продано
Опис

Baseus Future Gravity Air type

Автомобільний тримач для телефонів Baseus Future Gravity Air type — це ідеальний аксесуар для зручного використання смартфона в автомобілі. Тристороння фіксація девайса гарантує високий ступінь безпеки. Стильна модель надійно та дбайливо фіксує пристрої з діагоналлю до 6,5 дюймів. Автотримач дозволяє мати вільний доступ до екрану телефона, порту для зарядки та функціональних кнопок. Ніщо не заважатиме вам під час керування автомобілем. Гармонія безпеки руху та смартфона.

Надійна фіксація девайса

Конструкція автомобільного тримача для телефонів Baseus Future Gravity Air type ретельно продумана виробником і забезпечує збереження смартфона під час руху автомобіля. Смартфон фіксується розсувним механізмом знизу та з боків, тому міцно утримується навіть під час крутих маневрів автомобіля. Встановіть девайс всього одним рухом! Утримувальні фіксатори автоматично приймають необхідний розмір. При цьому гарантується вільний доступ до всіх функцій мобільного пристрою та роз'ємів.

Турбота про комфорт навіть в деталях

Для максимального комфорту в використанні стильний і надійний автотримач оснащений спеціальним універсальним обертовим роликом, який забезпечить вільне регулювання кута нахилу. Повертайте тримач легко, здійснюючи навігацію, відеодзвінки та ін. Кут обертання даної моделі становить 360 градусів. Вільні руки та доступ до всієї інформації на дисплеї девайса забезпечені. Силіконові елементи виключають пошкодження корпусу смартфона, потертості й подряпини.

Легкість установки автотримача

Виробник подбав про максимальну простоту та зручність установки автомобільного тримача. Проста конструкція забезпечує міцне кріплення всього одним рухом. Для фіксації використовується дефлектор (решітка повітропроводу). Кріплення має захист від подряпин і може регулюватися в залежності від товщини ламелей повітропроводу. Це робить аксесуар універсальним для використання в автомобілях різних марок і моделей.

Висока якість

Автомобільний тримач для телефонів Baseus Future Gravity Air type прослужить довго завдяки використанню високоякісних матеріалів, таких як авіаційний алюмінієвий сплав і пластик. Аксесуар виглядає дуже презентабельно та стильно. Зносостійкі матеріали, якісна збірка в поєднанні з ретельно продуманою конструкцією гарантує довговічність аксесуара. Тримач універсальний і підходить для будь-яких мобільних пристроїв з діагоналлю до 6,5 дюймів.

Характеристики
Основні
Тип
автомобільний тримач для смартфона
Діапазон підтримуваних діагоналей
до 6"
Кріплення та встановлення
Кріплення пристрою
затискач
Місце встановлення
вентиляційна решітка
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Тримач в авто Baseus Future Gravity Car Mount Blue (SUYL-WL03)
Тримач в авто Baseus Future Gravity Car Mount Blue (SUYL-WL03)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових