з 09:00 до 21:00
Тримач в авто Baseus Wireless Charger Energy Storage Black 15W (WXHZ-01)
Тримач в авто Baseus Wireless Charger Energy Storage Black 15W (WXHZ-01)
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS WIRELESS CHARGER ENERGY STORAGE BLACK 15W (WXHZ-01) 0
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS WIRELESS CHARGER ENERGY STORAGE BLACK 15W (WXHZ-01) 1
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS WIRELESS CHARGER ENERGY STORAGE BLACK 15W (WXHZ-01) 2
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS WIRELESS CHARGER ENERGY STORAGE BLACK 15W (WXHZ-01) 3
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS WIRELESS CHARGER ENERGY STORAGE BLACK 15W (WXHZ-01) 4
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS WIRELESS CHARGER ENERGY STORAGE BLACK 15W (WXHZ-01) 5

Тримач в авто Baseus Wireless Charger Energy Storage Black 15W (WXHZ-01)

Код: 354126
Закінчився
Продано
Опис

Рухомий холдер з бездротовою зарядкою

Автомобільний тримач телефону Baseus Energy Storage Backseat Holder Wireless Charger забезпечує комфортне використання смартфона в автомобілі. Його перевагами є люксовий фірмовий стиль, ергономічність, надійність і функціональність. Ніяких проблем з установкою та міцна фіксація тримача зі смартфоном доповнюють плюси даної моделі. Складна конструкція, поворот на 360 градусів, регульована довжина та бездротова зарядка 15 Вт гарантують максимум комфорту використання автотримача.

Комфортне використання смартфона

Надійна й легка фіксація автомобільного тримача Baseus Energy Storage Backseat Holder Wireless Charger обумовлена ретельно продуманою конструкцією. Зручне місце кріплення під підголовником і спеціальний затискач дозволяють легко закріпити тримач. Завдяки такому розташуванню смартфон буде знаходиться завжди під рукою, при цьому не заважаючи огляду. Дивіться фільми з максимальним комфортом. Фіксатор міцно тримає девайс, тому він не впаде навіть при трясці автомобіля.

Вбудована бездротова зарядка

Виробник передбачив всі нюанси використання смартфона, тому оснастив автомобільний тримач потужною бездротовою зарядкою на 15 Вт. Це гарантує максимальний комфорт для моделей, що підтримують бездротову зарядку. Більше не потрібно турбуватися про низький заряд акумулятора смартфона, просто помістіть його в тримач і насолоджуйтесь подальшим переглядом контенту, поки ваш девайс заряджається. Тримач підключається до джерела живлення через Type-C роз'єм і за півгодини на 50% заряджає смартфон.

Складна конструкція

Відмінною особливістю високоякісного універсального автомобільного холдера є складна й прихована конструкція. У складеному стані автотримач не займає місце на задньому сидінні автомобіля. При необхідності ви можете висунути тримач на необхідну комфортну відстань в межах 5-25 см. Вибирайте найбільш зручне положення для того, щоб зручно користуватися всіма функціями смартфона. Або прибирайте держатель, коли вам не потрібно взаємодіяти з екраном.

Висока якість зарядки смартфона

Зручна бездротова зарядка створена з використанням високотехнологічних ефективних рішень. Модернізовані великі котушки індуктивності гарантують високу потужність поповнення енергії акумуляторної батареї смартфона. Миттєво реагуючі датчики за рахунок вбудованих смарт-чіпів допомагають істотно знизити втрати енергії та забезпечують високий коефіцієнт конверсії більше 80%. Таким чином, акумулятор швидше досягає повного заряду й ваш смартфон буде повністю функціональний.

Висока якість і безпека

Автомобільний тримач телефону Baseus Energy Storage Backseat Holder Wireless Charger виготовлений з преміум-матеріалів, що підвищують ефективність використання та гарантують безпеку смартфона. Холдер захищає від короткого замикання; перевантаження по струму, напрузі та потужності; від перегріву. Також є захист від електромагнітного поля і від перезарядки. Максимальна безпека для девайсів з діагоналлю від 4,7 до 6,5 дюймів з пружинним затискним кріпленням.

Характеристики
Основні
Тип
автомобільний тримач для смартфона
Діапазон підтримуваних діагоналей
до 6.5"
Заряджання пристроїв
Зарядка пристрою
15W, quick charging
Кріплення та встановлення
Кріплення пристрою
затискач
Місце встановлення
підголівник
Кріплення в салоні
затискач
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Тримач в авто Baseus Wireless Charger Energy Storage Black 15W (WXHZ-01)
Тримач в авто Baseus Wireless Charger Energy Storage Black 15W (WXHZ-01)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових