10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Тримач в авто Baseus Steel Cannon Air Outlet Car Mount Red (SUGP-09)
Тримач в авто Baseus Steel Cannon Air Outlet Car Mount Red (SUGP-09)
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS STEEL CANNON AIR OUTLET CAR MOUNT RED (SUGP-09) 0
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS STEEL CANNON AIR OUTLET CAR MOUNT RED (SUGP-09) 1
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS STEEL CANNON AIR OUTLET CAR MOUNT RED (SUGP-09) 2
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS STEEL CANNON AIR OUTLET CAR MOUNT RED (SUGP-09) 3
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS STEEL CANNON AIR OUTLET CAR MOUNT RED (SUGP-09) 4
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS STEEL CANNON AIR OUTLET CAR MOUNT RED (SUGP-09) 5
Тримач в авто Baseus Steel Cannon Air Outlet Car Mount Red (SUGP-09) 6

Тримач в авто Baseus Steel Cannon Air Outlet Car Mount Red (SUGP-09)

Код: 385486
Закінчився
Продано
Обраний колір: Red
Опис

Ідеальний помічник

Мініатюрний і зручний тримач на автомобіль Baseus Steel Cannon Air Outlet Car Mount не блокує вихід повітря і забезпечує повноекранний огляд з телефону. Компактний аксесуар дозволить надійно закріпити апарат на приладовій панелі, щоб не тримати його в руках і не створювати при цьому аварійних ситуацій на дорозі. При цьому забезпечена можливість безпечно вибудовувати маршрут, комфортно спілкуватися з колегами і друзями по гучному зв'язку, слухати музику і багато іншого.

Ергономіка і комфорт

Високоякісний алюмінієвий сплав відповідає за надійність і тривалий термін служби. Покриття з ударостійкого АБС-пластика проявляє стійкість до зносу. Аксесуар простий і безпечний в експлуатації, не деформується, не схильний до стирання і механічних пошкоджень. Лаконічний дизайн виробу в класичному стилі спрямований на максимальний комфорт користування.

Міцна фіксація

Модернізований пружинний механізм зі сталі з подвійним затискачем гарантує міцне кріплення телефону всередині тримача. Особливе силіконове покриття фіксаторів забезпечить делікатне і одночасно потужне захоплення пристрою, з мінімальним ризиком пошкодити екран або корпус. Протиковзкий сердечник попереджає випадання смартфона. Спеціальний рухливий механізм дає можливість обертати апарат в будь-якому напрямку на 360°.

Універсальний розмір

Девайс органічно вписується в будь-який салонний інтер'єр, а спеціальні затискачі забезпечать надійну фіксацію на повітроводі. Вдосконалена система кріплення гарантує безпеку і навіть на складній дорозі ризик випадання апарату виключений. Тримач завжди можна переставити в інший салон так, що і слідів на приладовій панелі не залишиться. Модель сумісна практично з усіма мобільними пристроями з діагоналлю від 4,7 до 6,5 дюймів і шириною дисплея від 55 до 84 мм.

Якість виконання

Висококласний анодований алюміній виглядає чудово. Навіть при різких перепадах температур від -20 до +80 °С на корпусі Baseus Steel Cannon Air Outlet Car Mount не спостерігається спотворень і деформацій, а колір залишається немов в перший день покупки. Компактний, надійний, зручний аксесуар прослужить довго і без нарікань.

Комфорт експлуатації

Всі механізми тримача працюють тихо і злагоджено, стандартна межа шуму не порушена. Baseus Steel Cannon Air Outlet Car Mount легко використовувати однією рукою, достатньо лише несильно притиснути телефон до девайсу і пристрій буде надійно зафіксовано. Всі робочі роз'єми залишаються у відкритому доступі, адже затискні ручки не блокують екран і кнопки, так що зарядити смартфон або підключити додатковий кабель можна без проблем.

Характеристики
Основні
Тип
автомобільний тримач для смартфона
Діапазон підтримуваних діагоналей
від 4.7" до 6.5"
Заряджання пристроїв
Зарядка пристрою
не підтримує
Кріплення та встановлення
Кріплення пристрою
затискач
Місце встановлення
вентиляційна решітка
Кріплення в салоні
затискач
Додаткові властивості
Додаткові параметри
кут обертання 360 °
Умови товару
Стан товару
Тримач в авто Baseus Steel Cannon Air Outlet Car Mount Red (SUGP-09)
Тримач в авто Baseus Steel Cannon Air Outlet Car Mount Red (SUGP-09)