з 09:00 до 21:00
Акумуляторна батарея Panasonic Eneloop Pro BK-4HCDE/BF1 Black 930mAh
Акумуляторна батарея Panasonic Eneloop Pro BK-4HCDE/BF1 Black 930mAh

Акумуляторна батарея Panasonic Eneloop Pro BK-4HCDE/BF1 Black 930mAh

Код: 660075
Закінчився
Продано
Опис

Акумулятор Panasonic Eneloop Pro BK-4HCDE/BF1, AAA/(HR03), 930mAh, LSD Ni-MH, 1.2 V, зроблено в Японії, 85% залишок ємності через 1 рік. Промислова упаковка.

Розмір: AAA/(L)R03, 44.5x10.5mm, 13g
Упаковка: 500шт в коробці.

Топова модель високої ємності і продуктивності підійде для активних користувачів високопотужної техніки (спалах для фотокамери, портативна бездротова клавіатура і миша, радіокеровані іграшки тощо), що споживає велику кількість енергії. Мінімальна ємність акумуляторів АА – 2450 mAh, AAA - 900 mAh.

Eneloop - торгова марка нікель-метал-гидридних акумуляторів і супутніх пристроїв компанії Sanyo (9 грудня 2009 року було офіційно оголошено про те, що Sanyo продана корпорації Panasonic), вперше представлена на ринку в листопаді 2005 року. Eneloop належать до покоління LSD-акумуляторів (low self-discharge NiMH, акумулятори з низьким рівнем саморозряду), при зберіганні у зарядженому стані вони втрачають заряд значно повільніше, ніж Ni-MH акумулятори попереднього покоління: eneloop втрачають всього 10% заряду протягом першого року зберігання, а традиційні Ni-MH акумулятори після припинення зарядки втрачають 20% протягом перших діб та 1-4% кожні наступні добу.
Акумулятори Eneloop надходять у продаж повністю зарядженими і готовими до використання відразу після покупки.
В процесі зберігання деякі акумулятори можуть швидко саморазряжаться. Важливою перевагою Panasonic Eneloop є високий опір та стійкість до саморазряду. Заряджений Panasonic Eneloop здатний зберігати до 70% заряду і готовий до використання протягом п'яти років без додаткової підзарядки. По зручності використання Panasonic Eneloop не поступаються звичайним батарейками – їх можна використовувати відразу ж після покупки або тривалого зберігання.
Eneloop володіє чудовою продуктивністю при температурі 0°С і може бути використаний навіть при температурі нижче ніж -20°С. Час роботи буде менше, порівняно з використанням при кімнатній температурі.


Акумулятори Panasonic eneloop Pro хороший вибір для сучасних пристроїв, які споживають багато струму, такі як фотоспалахи, радіокеровані іграшки і ряд побутових приладів. Eneloop Pro забезпечують відмінну продуктивність і тривалість автономної роботи електроприладів, що живляться від акумуляторів АА і витримують навантаження до 4A.

Акумулятори Eneloop придатні до використання без втрати продуктивності при температурі навколишнього середовища від 0°С і працюють в діапазоні температур до -20°С морозу.

Основні показники:

  • Електрохімічна система: металогідридний (NiMH)
  • Ємність 2500mAh (АА) / 900 mAh (ААА)
  • Напруга 1.2
  • Кількість циклів заряд-розряд до 500
  • Залишок заряду після 5 років зберігання до 70%
  • Стійкість до низьких температур — акумулятор може використовуватися при -20 °С
  • Відсутність «ефекту пам'яті» — акумулятор може заряджатися при частковому розряді до повної зарядки

Типорозмір: AAA
Тип: Акумулятори
Кількість в упаковці, шт: 1
Ємність, мА*ч: 930
Країна-виробник товару: Японія
Номінальна напруга, В: 1.2 V
Електроліт: NiMH
Країна реєстрації бренду: Японія

Характеристики
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Акумуляторна батарея Panasonic Eneloop Pro BK-4HCDE/BF1 Black 930mAh
Акумуляторна батарея Panasonic Eneloop Pro BK-4HCDE/BF1 Black 930mAh
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових