з 09:00 до 21:00
Бінокль Praktica Falcon FMC WA Sand 8x40
Бінокль Praktica Falcon FMC WA Sand 8x40
БІНОКЛЬ PRAKTICA FALCON FMC WA SAND 8X40 0
БІНОКЛЬ PRAKTICA FALCON FMC WA SAND 8X40 1
БІНОКЛЬ PRAKTICA FALCON FMC WA SAND 8X40 2
БІНОКЛЬ PRAKTICA FALCON FMC WA SAND 8X40 3

Бінокль Praktica Falcon FMC WA Sand 8x40

Код: 551052
Закінчився
Продано
Опис

Компанія Praktica стала першою, хто надав офіційну 25-річну гарантію на бюджетну серію біноклів, зокрема й на Бінокль Praktica Falcon FMC WA 8x40 Sand. Завдяки широкому модельному ряду, біноклі Praktica лінійки Falcon належать до розряду універсальних біноклів, і можуть однаково успішно використовуватися як оптика для польових і астроспоглядань, як біноклі для полювання, спостереження за природою або міськими пам'ятками.

Ця модель відрізняється від базової не тільки кольором, але насамперед повним багатошаровим просвітленням оптики, зменшеною мінімальною дистанцією фокусування і неабияк розширеним полем зору.

Подібно до багатьох світових лідерів у виробництві оптики, донедавна компанія Praktica була більш відома як виробник високоякісних фотокамер. Заснована 1949 року в Дрездені, компанія випустила понад 100 різних моделей фотокамер, досі продовжуючи здобувати нагороди за інноваційність та якість продукції. Вдало використовуючи багаторічний досвід розробки оптичних приладів, Praktica посіла гідне місце серед виробників спортивної оптики найвищого класу.

Чудовою особливістю лінійки Falcon є невеликі розміри та вага. Біноклі цієї серії дійсно компактніші, ніж аналогічні моделі багатьох інших виробників. А мала вага досягається завдяки легшому полікарбонатному корпусу. Крім того, дійсно велике поле зору цієї моделі, досягнуте завдяки використанню ширококутних окулярів, буде гідно оцінений шанувальниками панорамних спостережень, мисливців і бьордвочерів.

Повне багатошарове просвітлення оптики та достатні світлосильні характеристики дають нагоду користуватися цією моделлю не тільки яскравого сонячного дня, але й за похмурої погоди. Призми класичного компонування Porro традиційно забезпечують високу чіткість і пластичність зображення. Гумове покриття корпусу забезпечує надійне утримання бінокля й захищає його від зовнішніх атмосферних і механічних впливів. Зручне центральне колесо фокусування має великий діаметр і прекрасну чіпку гумову накатку, завдяки чому фокусування здійснюється максимально плавно та точно.

Конструктивні особливості:

  • Оптична конструкція: призма Porro
  • Лінзи: з повним багатошаровим просвітленням (Fully Multi coated)
  • Призми: BK7
  • Фокусування: центральним колесом і діоптрійним підстроюванням на окулярі
  • Наочники: складані типу Fold Down
  • Корпус: полікарбонат із протиковзним гумовим покриттям
Характеристики
Реальний кут зору
Кратність наближення
Вага
Діаметр об'єктива
Кратність
Мінімальна дистанція фокусування
Стан товару
Новий
Тип скла

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бінокль Praktica Falcon FMC WA Sand 8x40
Бінокль Praktica Falcon FMC WA Sand 8x40
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових