з 09:00 до 21:00
Бінокль Praktica Odyssey Black 8x42 WP
Бінокль Praktica Odyssey Black 8x42 WP
БІНОКЛЬ PRAKTICA ODYSSEY BLACK 8X42 WP 0
БІНОКЛЬ PRAKTICA ODYSSEY BLACK 8X42 WP 1
БІНОКЛЬ PRAKTICA ODYSSEY BLACK 8X42 WP 2
БІНОКЛЬ PRAKTICA ODYSSEY BLACK 8X42 WP 3
БІНОКЛЬ PRAKTICA ODYSSEY BLACK 8X42 WP 4
БІНОКЛЬ PRAKTICA ODYSSEY BLACK 8X42 WP 5
БІНОКЛЬ PRAKTICA ODYSSEY BLACK 8X42 WP 6
БІНОКЛЬ PRAKTICA ODYSSEY BLACK 8X42 WP 7
БІНОКЛЬ PRAKTICA ODYSSEY BLACK 8X42 WP 8
БІНОКЛЬ PRAKTICA ODYSSEY BLACK 8X42 WP 9
БІНОКЛЬ PRAKTICA ODYSSEY BLACK 8X42 WP 10

Бінокль Praktica Odyssey Black 8x42 WP

Код: 558544
Закінчився
Продано
Опис

Компанія Praktica першою надала офіційну 25-річну гарантію на всю спортивну оптику: від бюджетних моделей до моделей преміум-класу, зокрема і на бінокль Praktica Odyssey 8x42 WP. Біноклі серії Odyssey виготовлені в досить компактному водонепроникному корпусі, мають широке поле зору, мінімальну дистанцію фокусування від 2.5 метрів і якісну оптику з високоінтенсивним повним багатошаровим просвітленням лінз і фазокоректувальним покриттям призм, завдяки чому ідеально підходять як для полювання, так і для спостережень на природі. Для кожного мисливця, спортивного фаната або спостерігача за птахами бінокль Praktica Odyssey 8x42 WP — це перший крок до світу якісних оптичних приладів.

Подібно до багатьох світових лідерів у виробництві оптики, компанія Praktica відоміша як виробник високоякісних фотокамер. Заснована 1949 року в Дрездені (Східна Німеччина), компанія випустила понад 100 різних моделей фотокамер, досі продовжуючи здобувати безліч нагород за інноваційність та якість продукції. Сьогодні Praktica розширила асортимент, вдало використавши багаторічний досвід розробки фотооб'єктивів для виробництва спортивної оптики.

Переважно корпус бінокля виготовлений із полікарбонату — сучасного міцного та водночас легкого матеріалу, що легко піддається формуванню. Зовні бінокль традиційно має гумову оболонку для надійного захоплення й захисту оптики від випадкових ударів і падінь. Конструкцією передбачена можливість кріплення штативного адаптера для установлення бінокля на повноцінний фотоштатив.

Внутрішні порожнини бінокля заповнені сухим азотом, ущільнювальні кільця герметичні й не допускають не тільки проникнення вологи всередину, але й появи найменшого конденсату на внутрішніх оптичних поверхнях. Оскільки бінокль захищений за класом IPX7, короткочасне занурення у воду не завдасть будь-яких ушкоджень приладу.

Оптика бінокля відповідає всім сучасним вимогам до біноклів призмової системи Roof, включно з повним багатошаровим просвітленням усіх оптичних поверхонь (FMC) і фазокоректувальним покриттям призм (Phase Correction). Просвітлювальне покриття у фіолетових тонах забезпечує кольоропередачу, максимально наближену до природних кольорів. Усередині на труби бінокля нанесене матове покриття, яке не допускає появи відблисків і небажаного перевідбиття. На баритові призми BAK4 нанесене фазокоректувальне покриття, що сприяє підвищенню чіткості та контрастності зображення. Отримуємо по всьому полю однаково світле зображення високого контрасту. Компонування оптичних лінз дає змогу отримати досить широке поле зору та водночас мінімальну дистанцію фокусування від 2 метрів, що говорить про високий клас оптичної системи.

Традиційно різкість зображення регулюється центральним колесом, також передбачена можливість діоптрійної корекції за допомогою кільця на правому окулярі, щоб підладити прилад до індивідуальних особливостей зору. Міжвісна відстань коригується в широкому діапазоні. Наочником фіксують точку виносу зіниці на відстані 15 мм, що дає змогу користуватися цим приладом як в окулярах, так і без них. Отже, бінокль має всі потрібні регулювання для зручності користування.

До комплектації бінокля входить якісна сумка з ременем на карабінах, кришки окулярів, кришки об'єктивів, надійно закріплені на гумових пасках, а також серветка для протирання оптики та широкий нашийний ремінь, виготовлений із неопрену — довговічного матеріалу з високою еластичністю, хімічною стабільністю і стійкістю до високих і низьких температур.

Конструктивні особливості:

  • Оптична конструкція: призма Roof
  • Лінзи: з повним багатошаровим просвітленням (Fully Multi coated)
  • Призми: BAK4 з фазокоректувальним покриттям
  • Водостійкість: IPX7 (100% водонепроникність)
  • Захист від запотівання: завдяки герметичності й заповненню корпуса азотом
  • Фокусування: центральним колесом і діоптрійним підстроюванням на окулярі
  • Наочники: поворотно-висувного типу Twist-Up
  • Корпус: полікарбонат із протиковзним гумовим покриттям
  • Можливість кріплення штативного адаптера
Характеристики

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бінокль Praktica Odyssey Black 8x42 WP
Бінокль Praktica Odyssey Black 8x42 WP
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових