з 09:00 до 21:00
Блендер Kenwood BLP300 White
Блендер Kenwood BLP300 White

Блендер Kenwood BLP300 White

Код: 119279
Закінчився
Продано
Опис

БЛЕНДЕР KENWOOD BLP300WH

Стаціонарний блендер Kenwood BLP 300 White виручить вас, якщо необхідно швидко і якісно змішати і подрібнити будь-які продукти. Одна з його переваг - дуже компактний дизайн. Ви зможете без зусиль розмістити його навіть в невеликій кухні, адже прилад не займе багато місця. Потужність його складає 450 Вт, цього буде цілком достатньо для виконання щоденних кухонних завдань: подрібнення, перемішування продуктів, приготування смузі та коктейлів. Працювати з ним дуже комфортно, адже блендер не доведеться весь час тримати в руках, просто помістіть інгредієнти в миску, щільно закрийте кришку і почніть приготування.

Якісний та багатофункціональний

Якщо вам необхідний надійний і зручний у використанні блендер, варто купити Kenwood BLP300 White. Загальний обсяг чаші становить 1.6 л, а робочий-1.2 л. Чаша створена з високоякісного пластику, відповідно до необхідних європейських стандартів, має ергономічну ручку. На стінки нанесено маркування, щоб точно визначати кількість продуктів. Корпус виконаний з білосніжного глянцевого пластика, а гострі леза – з нержавіючої сталі. При роботі з ним ви зможете вибрати одну з 3 швидкостей або імпульсний режим, при цьому, ви будете повністю контролювати процес. У даній моделі також передбачений замок безпеки.

Простий догляд

Для комфортного та безпечного використання блендер оснащений спеціальними гумовими ніжками, які перешкоджають ковзанню приладу по робочій поверхні. Знімні деталі ви зможете вимити в посудомийній машині. Передбачено місце для зберігання шнура, що дуже зручно при зберіганні і транспортуванні блендера. З придбанням такого стильного і функціонального приладу у вас з'явиться можливість готувати безліч страв набагато швидше, ніж зазвичай. Тепер соуси, супи, коктейлі зі свіжих ягід і фруктів будуть готові в лічені хвилини без усяких зусиль.

Характеристики
Основні характеристики та функції
Тип
блендер стаціонарний
Потужність
450 Вт
Кількість швидкостей
2
Кількість насадок
1
Насадки
блендер-чаша
Турборежим
ні
Імпульсний режим
так
Чаші
Матеріал чаші
пластик
Об'єм чаші, л
1.6, 1.2
Фізичні параметри
Живлення
від мережі
Колір
білий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Блендер Kenwood BLP300 White
Блендер Kenwood BLP300 White
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових