з 09:00 до 21:00
Блендер Braun 7035 X Black
Блендер Braun 7035 X Black
2 999
БЛЕНДЕР BRAUN 7035 X BLACK 0
БЛЕНДЕР BRAUN 7035 X BLACK 1
БЛЕНДЕР BRAUN 7035 X BLACK 2
БЛЕНДЕР BRAUN 7035 X BLACK 3
БЛЕНДЕР BRAUN 7035 X BLACK 4
Блендер Braun 7035 X Black 5

Блендер Braun 7035 X Black

Код: 360383
В наявності
2 999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Простий і зручний

Готування практично завжди складається з повторення кількох обов'язкових дій: подрібнення, змішування або збивання інгредієнтів. Це можна зробити як вручну, так і з використанням сучасної побутової техніки. Навряд чи ви станете задіяти всю потужність кухонного комбайна або кухонної машини для того, щоб збити лише пару-трійку яєць для омлету. Для подібних рутинних завдань буде краще купити блендер Braun MQ 7035 X. Він розроблений спеціально, щоб стати вашим головним помічником в повсякденних кулінарних клопотах, бути завжди в готовності до роботи одразу, тільки-но це буде потрібно.

Максимум ефективності

Потужність приладу сягає 1000 Ват і дозволить вам майже без обмежень обробляти більшість видів продуктів. Унікальна фірмова система контролю швидкості обертання насадки забезпечує дивовижну точність і легкість рухів. Швидкість обертання насадки встановлюється не за допомогою регулятора або кнопки. У даній моделі реалізований зовсім інший принцип: чим сильніше ви стискаєте руків’я, в яке вмонтований перемикач, тим швидше обертається насадка. Рішення може здатися незвичним і зажадає деякої вправності. Але лише на перших порах.

Комплектація

Нічого зайвого, тільки найнеобхідніше. Замість металевої ноги блендера можна підключити вінчик або насадку малий подрібнювач. Перший застосовується для змішування продуктів у відкритому посуді. Малий подрібнювач являє собою пластикову ємність 0,5 л. об'єму. У ній дуже зручно перемішувати, наприклад, невеликі порції овочевих салатів, а також готувати поживні суміші для дітей. В принципі, всі насадки є доволі універсальними, а також підключаються і від'єднуються від моторного блоку одним рухом, за рахунок системи EasyClick Plus.

Характеристики
Основні характеристики та функції
Тип
занурюваний блендер
Потужність
850 Вт
Насадки
вінчик для збивання
Чаші
Об'єм чаші, л
0.5, 0.6
Фізичні параметри
Колір
сріблястий, чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Блендер Braun 7035 X Black
Блендер Braun 7035 X Black
2 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових