з 09:00 до 21:00
Блок живлення для ПК Asus TUF-GAMING-450B Black
Блок живлення для ПК Asus TUF-GAMING-450B Black

Блок живлення для ПК Asus TUF-GAMING-450B Black

Код: 308357
Закінчився
Продано
Опис

Блоки живлення серії TUF Gaming об'єднують компоненти військового рівня й надійне рішення для охолодження. Високоякісні конденсатори та дроселі проходять безліч випробувань, включно з випробуванням на екстремальні температури та вібрацію, щоб переконатися, що вони відповідають суворим військовим вимогам. Це ідеальний блок живлення для встановлення в ігрову систему TUF Gaming або будь-яку саморобну конструкцію.

Сертифікація військового рівня
Конденсатори та дроселі в блоках живлення TUF Gaming сертифіковані відповідно до специфікацій військового рівня, що гарантує надійну роботу в широкому діапазоні температур.

Подвійні кулькові підшипники вентилятора
Вбудований 135-мм вентилятор обладнаний двома підшипниками, завдяки чому термін його експлуатації вдвічі більший за термін експлуатації підшипника ковзання.

Захисне покриття друкованої плати
У блоці ASUS TUF Gaming використовується особливе захисне покриття друкованої плати, що запобігає псуванню й забезпечує захист від коротких замикань, викликаних вологою, пилом або сміттям.

Сертифікат 80 Plus Bronze
Високоякісні компоненти, що використовуються в джерелах живлення TUF Gaming, забезпечують ефективну та надійну роботу, відповідну сертифікату 80+ Bronze.

Вентилятори
Спочатку розроблений для топових відеокарт ROG, вентилятор Axial-tech має меншу маточину, яка так само дає змогу використовувати довші лопаті, й периферичне кільце, яке збільшує тиск повітря за меншого рівня шуму.

0dB Technology Quiet intelligence
Вбудований контролер зупиняє вентилятор, коли розрахункова теплова потужність (TDP) нижче ніж 30%, що дає змогу вам насолоджуватися грою порівняно у тиші. За TDP вище ніж 30% вентилятори автоматично запускаються знову.

6-річна гарантія
ASUS TUF Gaming 80+ Bronze — високонадійний продукт, завдяки чому він супроводжується всесвітньою гарантією на 6 років (на сам блок).

Характеристики
Основні
Форм-фактор БЖ
ATX
Потужність
450 Вт
Вихідний струм по напрузі
Вихідний струм, + 12 V1
37 А
Вихідний струм, + 5 V
20 А
Вихідний струм, + 5 Vsb
3 А
Вихідний струм, + 3.3 V
20 А
Віихідний струм, - 12 V
0.8 А
Додатково
Вхідна напруга
100 - 240 В
Стандарт 80 PLUS
80 PLUS Bronze
Фізичні параметри
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Блок живлення для ПК Asus TUF-GAMING-450B Black
Блок живлення для ПК Asus TUF-GAMING-450B Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових