з 09:00 до 21:00
Чайник Vitek VT-7007Stainless Steel
Чайник Vitek VT-7007Stainless Steel
ЧАЙНИК VITEK VT-7007STAINLESS STEEL 0
ЧАЙНИК VITEK VT-7007STAINLESS STEEL 1

Чайник Vitek VT-7007Stainless Steel

Код: 631747
Закінчився
Продано
Опис

Тип: Звичайний
об'єм: 1.7 л
Потужність: 2200 Вт
Матеріал: Метал/Пластик

Електричний чайник VT-7007 від VITEK - це справжнє втілення елегантності та функціональності. Стильний лаконічний дизайн корпусу з нержавіючої сталі перетворить його улюблений аксесуар на вашій кухні, а сам матеріал корпусу - зберегти початковий смак води.

З потужністю 2200 Вт чайник дозволить комфортно закип'ятити воду для улюблених гарячих напоїв за лічені хвилини. Дана модель надзвичайно ергономічна: щоб відкрити кришку пристрою, вам потрібно всього лише одне натискання на відповідну зручно розташовану на кришку кнопку.

Одночасно із цим завдяки корпусу, що обертається на 360 градусів пристрій зручний у використанні як для правшів, так і для лівшів. Перевага даної моделі в тому, що об'єм 1.7 л дозволить закип'ятити воду відразу на кілька чашок: смачними гарячими напоями може насолоджуватися відразу вся родина або компанія друзів!

Чайник обладнань знімним фільтром для накипу, що забезпечить легкий догляд за пристроєм, а прихований нагрівальний елемент і автовимкнення в момент закипання води дозволять безпечно користуватися приладом. Ще одна перевага чайника VT-7007 - це наявність високоякісного англійського контролера: така система забезпечує чайнику безпеку та дозволяє якісно користуватися ним протягом багатьох років. Заощадити простір на вашій кухні дозволить спеціальний відсік для зберігання шнура.

Характеристики
Об'єм
Стан товару
Новий
Вага
Габарити (ВхШхГ)
Потужність

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Чайник Vitek VT-7007Stainless Steel
Чайник Vitek VT-7007Stainless Steel
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових