10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Чохол-накладка Apple Leather Case для iPhone XS Max Red
Чохол-накладка Apple Leather Case для iPhone XS Max Red

Чохол-накладка Apple Leather Case для iPhone XS Max Red

Код: 175830
Закінчився
Продано
Опис

Leather Case – ідеальний чохол для захисту iPhone XS Max

Чохол Leather Case для iPhone XS Max створений для захисту смартфона від пошкоджень та акценту на чудовому смаку власника. Розробка спеціально під конкретну модель дозволяє досягти комфорту у користуванні та вільного доступу до всіх функцій пристрою.

Особливості моделі чохла Leather Case

Це однотонна накладка із логотипом у вигляді фірмового яблука. Чохол має спеціальні вирізи під роз'єми та динаміки. Заряджання, звучання, у тому числі в навушниках, підключення інших пристроїв відбуваються без втрат якості та швидкості. Аксесуар не треба знімати перед приєднанням кабелів до роз'ємів. Він сумісний також із бездротовою зарядкою.

Накладка надівається на задню частину корпусу, повністю приховуючи її, торкаючись бічних граней. Чохол виконаний із якісної еко-шкіри. Чим гарний цей матеріал:

1. Міцний, але водночас гнучкий і дуже м'який. Його неможливо легко порвати, нарізати.

2. Довговічний. Аксесуар не тільки гарний, а й практичний, простий у догляді. Шкіра не покривається потертостями та подряпинами при тривалій експлуатації.

3. Комфортний на дотик. Чохол, виконаний із цього матеріалу, приємно тримати в руках. Телефон у ньому не слизький.

4. Естетичний. Шкіра завжди в моді виглядає презентабельно. Аксесуар Leather Case має цікаву фактуру. При цьому на ній не залишатимуться відбитки пальців.

Чохол із точністю повторює силует корпусу смартфона Apple, забезпечує ідеальну посадку без зазорів. Усередині не накопичується пил, туди не потрапляє волога. Шкіряний чохол для iPhone XS Maxl мало важить, тонкий і майже не відчувається, коли телефон тримають у руках. Він суттєво не змінює розмір та вагу пристрою.

Характеристики
Сумісність
Виробник телефону
Apple
Модель телефону
Apple iPhone XS Max
Основні
Тип
накладка
Фізичні параметри
Колір
червоний
Матеріал
шкіра
Додаткові властивості
Бренд
Apple
Умови товару
Стан товару
Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Чохол-накладка Apple Leather Case для iPhone XS Max Red
Чохол-накладка Apple Leather Case для iPhone XS Max Red