з 09:00 до 21:00
Датчик відкриття Ajax DoorProtect Plus Black
Датчик відкриття Ajax DoorProtect Plus Black
ДАТЧИК ВІДКРИТТЯ AJAX DOORPROTECT PLUS BLACK 0
ДАТЧИК ВІДКРИТТЯ AJAX DOORPROTECT PLUS BLACK 1
ДАТЧИК ВІДКРИТТЯ AJAX DOORPROTECT PLUS BLACK 2
ДАТЧИК ВІДКРИТТЯ AJAX DOORPROTECT PLUS BLACK 3

Датчик відкриття Ajax DoorProtect Plus Black

Код: 707593
Закінчився
Продано
Обраний колір:
Опис

Бездротовий магнітний датчик відчинення дверей/вікна із сенсором удару та нахилу Ajax DoorProtect Plus призначений для детектування відчинення дверей, вікон тощо. Датчик реагує на відчинення, зміну кута нахилу й удари (рівень чутливості настроюється). До DoorProtect Plus можна під'єднати зовнішній дротовий датчик з типом контакту NC із виносною клемою.

Конструктивно датчик складається з двох частин — магніту й блока з герконом. Передбачені два варіанти магніту — для паралельного (великий магніт) і перпендикулярного (малий магніт) установлення. Принцип роботи датчика відчинення ґрунтується на властивостях геркона — елемента, здатного ставати провідником під впливом магнітного поля. У нормальному стані магніт і блок із герконом зімкнуті. Щойно двері, на яких установлений датчик, відчиняються — магніт віддаляється від геркона, контакти розмикаються, і геркон перестає проводити струм. У разі зачиняння дверей відбуваються зворотні процеси: магніт наближається до геркона, контакти замикаються й геркон починає проводити струм. В обох випадках датчик спрацьовує й миттєво відсилає повідомлення про тривогу на центральний блок. У датчику встановлений англійський геркон, який не залипає й відпрацьовує понад мільйон замикань/розмикань.

Вбудований у датчик сенсор нахилу визначає відхилення пристрою у вертикальній площині на понад 5°. DoorProtect Plus встановлюється на будь-які вікна, зокрема мансардні. Його наявність дає змогу ставити систему на охорону за відчинених на провітрювання вікнах (необхідно в налаштуваннях вимкнути магнітний датчик).

Датчик обладнаний ефективною бездротовою системою радіозв'язку, яка використовує шифрування повідомлень і захист від підробки та глушіння. Це забезпечує високу захищеність сигналізації від спроб зламування злочинцями. Крім того, датчик має ультрасучасну високонадійну систему зв'язку, що дає змогу йому успішно працювати в межах декількох поверхів будівлі або на відстані до 1000 м на відкритій місцевості від центрального блока сигналізації.

Датчик DoorProtect Plus працює тільки з хабом системи безпеки Ajax, під'єднання до сторонніх охоронних систем через модулі uartBridge або ocBridge Plus не передбачено.

Потужності магніту досить для встановлення модулів датчика зі змішанням до 2 см, тому цей бездротовий датчик відчинення можна використовувати для охорони будь-яких об'єктів: від квартир до виробничих приміщень. Перевагою датчика є і його зручне та надзвичайно легке самостійне встановлення зі смарт-кріпленням, для монтажу користувачеві не потрібно розбирати корпус.

Особливості:

  • Датчик легко встановлюється й настроюється без спеціальних знань;
  • Монтаж датчика за допомогою смарт-кріплень зручний і не зашкодить ремонту;
  • Датчик регулярно передає сигнали тестування на центральний блок, причому період опитування датчиків можна регулювати за власним розсудом. У разі, якщо датчик спробують вкрасти або зламати, централь охоронної системи негайно дізнається про це та видасть сигнал тривоги;
  • Для надійного контролю роботи систем сигналізації датчик регулярно передає сигнал про розряд своєї батареї на центральний блок, користувач буде своєчасно сповіщений про потребу замінити батарею в датчику;
  • Передана датчиком інформація захищена від перехоплення і спроби підміни;
  • Максимальна відстань між датчиком і центральним блоком становить 1000 м в умовах прямої видимості;
  • Датчик використовує для передавання сигналу частоту загального призначення 868 МГц, яка не вимагає ліцензії на використання;
  • Адаптивне регулювання потужності передавання залежно від відстані до центрального блоку дає змогу витрачати менше енергії батареї;
  • Поріг спрацьовування геркона датчика — 2 см (великий магніт)/1 см (малий магніт);
  • Настроюваний поріг спрацьовування датчика нахилу — понад 5°;
  • Настроювана чутливість до ударів (3 рівні);
  • Функція пропуску першого удару;
  • Реалізована можливість під'єднання до клемної колодки додаткового дротового датчика;
  • Корпус датчика захищений від розкриття тампером;
  • Завдяки спеціальним алгоритмам енергоощадження датчик працює від батареї типу CR123A до 5 років.
Датчик відкриття Ajax DoorProtect Plus Black
Датчик відкриття Ajax DoorProtect Plus Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових