10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI82I
Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI82I
ІНТЕРАКТИВНА ДОШКА INTBOARD UT-TBI82I 0
ІНТЕРАКТИВНА ДОШКА INTBOARD UT-TBI82I 1
ІНТЕРАКТИВНА ДОШКА INTBOARD UT-TBI82I 2
ІНТЕРАКТИВНА ДОШКА INTBOARD UT-TBI82I 3
ІНТЕРАКТИВНА ДОШКА INTBOARD UT-TBI82I 4

Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI82I

Код: 383780
Закінчився
Продано
Опис

Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI82I — це інтерактивна дошка з новою оптичною технологією. В основі оптичної технології лежить використання чотирьох цифрових інфрачервоних камер, розміщених по кутах дошки, а не стрічка з інфрачервоними датчиками. Ця інтерактивна дошка характеризується швидким відгуком на торкання, що сприяє комфортній роботі на ній.

Як і на всіх інтерактивних дошках Intboard, користувачі мають можливість, не заважаючи один одному, виконувати всі наявні операції, серед яких зменшення, збільшення, переміщення об'єктів тощо. Інтерактивна дошка підтримує до 10 одночасних дотиків. Керування здійснюється пальцем руки, маркером або будь-яким іншим непрозорим предметом, що дає змогу її використовувати в навчальних закладах для дітей з обмеженими можливостями.

Комплектація цієї моделі розширена. До неї входять: 3 маркери, 1 телескопічна указка, спеціальна гумка для стирання. Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI82I має керамічну зносостійку поверхню білого кольору з можливістю писати сухостиральними маркерами. Поверхня дошки ідеально підходить для проектування зображення з проектора. Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI82I вирізняється простим обслуговуванням, високою точністю й надійністю.

Дошка має функціонал BYOD (Bring Your Own Device), що дає змогу учням і вчителеві використовувати свої персональні пристрої (смартфони та планшетні ПК) під час роботи з дошкою.

Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI82I
Інтерактивна дошка Intboard UT-TBI82I