з 09:00 до 21:00
Фліпчарт Magnetoplan Flipchart Junior SP 1226966 складаний
Фліпчарт Magnetoplan Flipchart Junior SP 1226966 складаний
ФЛІПЧАРТ MAGNETOPLAN FLIPCHART JUNIOR SP 1226966 СКЛАДАНИЙ 0
ФЛІПЧАРТ MAGNETOPLAN FLIPCHART JUNIOR SP 1226966 СКЛАДАНИЙ 1
ФЛІПЧАРТ MAGNETOPLAN FLIPCHART JUNIOR SP 1226966 СКЛАДАНИЙ 2
ФЛІПЧАРТ MAGNETOPLAN FLIPCHART JUNIOR SP 1226966 СКЛАДАНИЙ 3
ФЛІПЧАРТ MAGNETOPLAN FLIPCHART JUNIOR SP 1226966 СКЛАДАНИЙ 4
ФЛІПЧАРТ MAGNETOPLAN FLIPCHART JUNIOR SP 1226966 СКЛАДАНИЙ 5

Фліпчарт Magnetoplan Flipchart Junior SP 1226966 складаний

Код: 498252
Закінчився
Продано
Опис

Магнітно-маркерный фліпчарт на тринозі Junior SP гармонійно поєднує ефектний дизайн, відмінні споживчі властивості, високонадійні прогресивні технологічні рішення, полнофункциональность і відносно низьку ціну.

Класична, перевірена часом конструкція фліпчарт Junior SP проста, функціональна і надійна.

Робоча панель являє собою магнітно-маркерную дошку 700 x 1000 мм (Ш x В) в алюмінієвій рамі SP безпечно з округленими пластиковими куточками.

Стабільна лакована поверхня дошки демонструє підвищену механічну і хімічну стійкість.

На дошці фліпчарт можна писати сухостираемыми маркерами для дошки і універсальними маркерами. Написи видаляються сухим і вологим стиранням не залишаючи слідів.

Феромагнітні властивості дошки дозволяють використовувати довільні магнітні аксесуари з асортименту magnetoplan та інших виробників.

Зворотна сторона дошки упрочнена пластиною оцинкованого металу, що значно підвищує естетичні та споживчі властивості фліпчарт.

Внизу магнітно-маркерної дошки в конструкцію рами нерозривно вбудований відкидається лоток для маркерів і інших аксесуарів. Маркерный лоток виготовлений з анодованого алюмінію, комплектується лицьовими пластмасовими накладками на кути для безпеки. Його довжина 660 мм майже дорівнює розмаху дошки фліпчарт.

Панель фліпчарт Junior SP прикріплена до складається треножной конструкції, що представляє собою металеву П-подібну раму з двома телескопічними ногами по боках і шарнірної телескопічною ногою посередині.

Міцна тринога безперешкодно розгортається в грунтовний стійкий штатив. Телескопічні ноги висуваються на необхідну довжину і фіксуються спеціальними притискними гвинтами з чорними фігурними пластмасовими ручками.

Кожна нога регулюється і затискається індивідуальним гвинтом окремо. Автономна регулювання ніжок дозволяє нівелювати деякі, навіть значні, нерівності підлоги.

У будь-якому випадку при будь-яких обставин запросто досягається потрібна висота і абсолютна стійкість фліпчарт Junior SP.

Зауважимо, що паспортна гранична висота фліпчарт становить 1.85 м.

Надзвичайно зручний притискний механізм кріплення паперу розміщений на робочій панелі зверху і інтегрований у витончену декоративну планку. Два пружних затиску надійно утримують будь-які стандартні і нестандартні блоки, а також окремі листи.

Переносний магнітно-маркерный фліпчарт на тринозі Junior SP серед всіх складних фліпчартів magnetoplan і більшості пропозицій на ринку є найбільш легким. Його вага налічує лише 5.8 кг

При цьому не допускається будь-яких компромісів щодо міцності, довговічності, комфортного складання і розкладання, компактних габаритів при складанні, функціонального формату, стійкості, безпеки, ергономії.

Фліпчарт Junior SP – один з рідко зустрічаються на ринку, взагалі не потребують складання. Він поставляється в повній готовності до використання "прямо з коробки".

Junior SP легко і швидко можна встановити в робоче положення, а складений, він спокійно поміщається в сумку для фліпчартів.

Необхідно лише скласти телескопічні ноги, покласти фліпчарт в сумку і все. Його можна легко у повній цілості переносити і транспортувати всюди.

Складається магнітно-маркерный фліпчарт Junior SP на тринозі відповідає найвищим естетичним вимогам.

Сувора елегантна конструкція не обтяжена зайвими деталями. Гармонійне поєднання домінуючих кольорів, а саме білого кольору магнітно-маркерної дошки, сріблястого кольору алюмінієвої рамки, світло-сірого (астральне срібло) кольору треножной конструкції і пластикових куточків, створює загальну нейтральну колірну гамму, легко вписується практично в будь-який інтер'єр.

У цьому фліпчарті зручно все і немає нічого зайвого.

Відзначимо ще раз, що це найлегший і найдешевший складаний фліпчарт в лінійці magnetoplan.

Фліпчарт Junior SP має, схоже, єдиний серйозний недолік у порівнянні зі старшими моделями складних переносних фліпчартів magnetoplan.

Ми говоримо про площі підлоги, яку займає фліпчарт в робочому стані.

Зрозуміло, чим більше площа підлоги, тим фліпчарт стійкіше. З іншого боку, якщо ноги фліпчарт розходяться занадто широко, то стає некомфортно працювати з ним. Такий фліпчарт не можна поставити близько до стіни, важко підходити до нього збоку і обходити навколо, щоб не зачепитися об ноги штатива.

Тим не менш, Junior SP був і залишається однією з кращих моделей складних переносних фліпчартів взагалі, а також найпопулярнішим фліпчартом в лінійці magnetoplan зокрема.

Максимальні габаритні розміри фліпчарт: 750 x 1850 x 1130 мм (Ш x В x Г).

Вага: 5.8 кг

Розмір робочої області: 660 x 950 мм (Ш x В).

Ширина рамки панелі: 20 мм.

Механізм кріплення паперу: універсальні затискачі.

У комплект поставки входять:

  • Фліпчарт складаний в зборі – 1 шт.;
  • Інтегрований відкидається лоток – 1 шт.;
  • Інтегрований притискний механізм кріплення паперу – 1 шт.
Характеристики
Розміри поверхні
Поверхня
Максимальна висота
Тип рамки
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Фліпчарт Magnetoplan Flipchart Junior SP 1226966 складаний
Фліпчарт Magnetoplan Flipchart Junior SP 1226966 складаний
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових