з 09:00 до 21:00
Bluetooth-гарнітура Sennheiser RS 5000
Bluetooth-гарнітура Sennheiser RS 5000
3 749
BLUETOOTH-ГАРНІТУРА SENNHEISER RS 5000 0
BLUETOOTH-ГАРНІТУРА SENNHEISER RS 5000 1
BLUETOOTH-ГАРНІТУРА SENNHEISER RS 5000 2
BLUETOOTH-ГАРНІТУРА SENNHEISER RS 5000 3
BLUETOOTH-ГАРНІТУРА SENNHEISER RS 5000 4
BLUETOOTH-ГАРНІТУРА SENNHEISER RS 5000 5
BLUETOOTH-ГАРНІТУРА SENNHEISER RS 5000 6
BLUETOOTH-ГАРНІТУРА SENNHEISER RS 5000 7
BLUETOOTH-ГАРНІТУРА SENNHEISER RS 5000 8
BLUETOOTH-ГАРНІТУРА SENNHEISER RS 5000 9
Bluetooth-гарнітура Sennheiser RS 5000 10

Bluetooth-гарнітура Sennheiser RS 5000

Код: 575698
В наявності
9 999 грн
3 749 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

ПЛЮС до якості роботи телевізора

Чути абсолютно все і дивитися телевізор зі справжнім задоволенням. Кожна з ваших улюблених телепередач стане ще кращою, як тільки ви почуєте її справжнє звучання. Власне, саме для цього і була розроблена система RS 5000. Налаштуйте рівень гучності, виберіть відповідний аудіопрофіль і, якщо потрібно, активуйте функцію підвищення виразності голосу, щоб звук телешоу або фільму ваш телевізор відтворював саме так, як подобається вам. В RS 5000 аудіосигнал передається по бездротовому каналу, а сама гарнітура важить всього 33 грами, тому з нею телевізор не тільки краще звучить, але дивитися і слухати його теж набагато зручніше.

ПЛЮС до якості звуку

Завдяки RS 5000 телевізор нарешті почне радувати вас дійсно якісним звуком рівня Sennheiser. При цьому прямо у процесі прослуховування ви завжди можете переключитися на один з попередньо встановлених аудіопрофілів, і тоді музика зазвучить ще яскравіше, а вокал стане виразнішим та чіткішим. Окрім того, в RS 5000 завжди можна налаштувати гучність у правому чи лівому навушнику так, щоб звук телевізора став збалансованим.

ПЛЮС до зручності

Аудіогарнітура RS 5000 бездротова, тому рухатися з нею можна абсолютно вільно. У ній ви можете слухати телепередачу або просто музику на відстані до 70 метрів від базової станції, сидячи, лежачи або переміщаючись з однієї кімнати до іншої, як вам буде зручно. До того ж вбудований акумулятор RS 5000 забезпечує до 12 годин автономної роботи гарнітури у режимі безперервного аудіовідтворення. Отже, якісним бездротовим звуком у своїй RS 5000 ви можете насолоджуватися дуже довго - цілий день (або ніч).

ПЛЮС до виразності мовлення

У RS 5000 передбачена спеціальна функція підвищення якості передачі мовлення - Speech Intelligibility, що динамічно знижує рівень фонової складової телевізійного аудіоряду, підвищуючи при цьому якість та деталізацію вокалу. Через це діалоги і просто людське мовлення починають звучати набагато виразніше і чистіше, тому дивитися фільми і різноманітні ток-шоу в RS 5000 набагато приємніше і цікавіше.

ПЛЮС до комфорту

В RS 5000 ви дивитеся телевізор, а не на RS 5000. Система управління гранично проста, інтуїтивно зрозуміла і практично непомітна. RS 5000 завчасно попередить, коли потрібно підзарядити акумулятор гарнітури. Її можна підключати як до цифрового, так і до аналогового аудіовиходу телевізора. Вона дуже легка і розрахована на тривалі сеанси прослуховування. Її навушники ніколи не тиснуть на вуха або на скроні, навіть якщо у своїй RS 5000 ви засиділися перед телеекраном допізна. Відключати гарнітуру теж не потрібно - ви просто знімаєте її і через певний час вона вимкнеться автоматично.

ПЛЮС до стилю

Базова станція RS 5000, що одночасно є док-станцією для ресивера і гарнітури, виконана у дуже стильному й привабливому корпусі. Завдяки універсальному і добре продуманому дизайну станція прекрасно виглядає поруч з будь-яким телевізором чи домашнім кінотеатром, легко підключається і здатна стати найкориснішим та найпрактичнішим елементом вашої домашньої розважальної системи.

Характеристики
Підключення
Тип бездротового підключення
радіоканал
Радіус дії
100 м
Версія Bluetooth
Bluetooth відсутній
Комплектація
док-станція, змінні амбушури, оптичний кабель, кабель mini jack 3.5 мм 1.5 м
Конструкція
Тип конструкції
герметичні ("затички")
Конструкція випромінювача
динамічний
Кількість випромінювачів в одному навушнику
1
Тип кріплення
внутрішньоканальні
Мікрофон
Наявність мікрофона
ні
Шумозаглушення мікрофона
без шумозаглушення
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Частотний діапазон гарнітури
15 - 16000 Гц
Чутливість
125 дБ
Живлення
Час роботи від акумулятора
до 9 год
Роз'єми
DC, 3.5 мм (mini-jack)
Фізичні параметри
Колір
чорний
Вага
203 г, 53 г (без кабеля)
Матеріал
пластик, силікон
Додаткові властивості
Призначення
телевізійні
Додатково
FM stereo, унікальна функція підвищення розбірливості мови - Speech Intelligibility, передбачено три спеціальні аудіопрофілі - для ТВ-програм, для кіно та для музики
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Bluetooth-гарнітура Sennheiser RS 5000
Bluetooth-гарнітура Sennheiser RS 5000
9 999 грн 3 749 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових