10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Конструктор LEGO Star Wars 75277 Шолом Боби Фетта блоковий
Конструктор LEGO Star Wars 75277 Шолом Боби Фетта блоковий
КОНСТРУКТОР LEGO STAR WARS 75277 ШОЛОМ БОБИ ФЕТТА БЛОКОВИЙ 0
КОНСТРУКТОР LEGO STAR WARS 75277 ШОЛОМ БОБИ ФЕТТА БЛОКОВИЙ 1
КОНСТРУКТОР LEGO STAR WARS 75277 ШОЛОМ БОБИ ФЕТТА БЛОКОВИЙ 2
КОНСТРУКТОР LEGO STAR WARS 75277 ШОЛОМ БОБИ ФЕТТА БЛОКОВИЙ 3
КОНСТРУКТОР LEGO STAR WARS 75277 ШОЛОМ БОБИ ФЕТТА БЛОКОВИЙ 4
КОНСТРУКТОР LEGO STAR WARS 75277 ШОЛОМ БОБИ ФЕТТА БЛОКОВИЙ 5
КОНСТРУКТОР LEGO STAR WARS 75277 ШОЛОМ БОБИ ФЕТТА БЛОКОВИЙ 6
КОНСТРУКТОР LEGO STAR WARS 75277 ШОЛОМ БОБИ ФЕТТА БЛОКОВИЙ 7
КОНСТРУКТОР LEGO STAR WARS 75277 ШОЛОМ БОБИ ФЕТТА БЛОКОВИЙ 8

Конструктор LEGO Star Wars 75277 Шолом Боби Фетта блоковий

Код: 348930
Закінчився
Продано
Опис

З давніх часів, з далекої-далекої галактики... приходить серія LEGO Star Wars. У ній утілюються в реальність усі улюблені кораблі та персонажі вашої дитини, які знайомі йому з фантастичної саги «Зоряні війни», а також нові персонажі, з якими він раніше не був знайомий.

Ця тема надає численні ігрові можливості й можливості вчитися й розвиватися, конструюючи приголомшливі машини із саги «Зоряні війни». За допомогою легендарних наборів із серії LEGO Star Wars діти можуть побудувати галактику незвичайних пригод — все залежить тільки від вашої дитини та його уяви. Кожен набір містить поради про те, як розпочати гру, і дає змогу годинами отримувати задоволення.

Віддай належне легендарному мисливцеві за головами, зібравши цей чудовий «Шолом Боби Фетта» LEGO Star Wars. Відтвори відому всім форму шолома й обладунків мандалорського воїна за допомогою кубиків LEGO і встанови зібрану модель на спеціальну підставку з інформаційною табличкою. Коли місія буде виконана, встанови цю колекційну модель вдома або в офісі, щоб продемонструвати її всім своїм друзям.

Віддайте належне одному з найнебезпечніших мисливців за головами галактики «Зоряних воєн» і випробуйте свою майстерність конструювання, зібравши цю приголомшливу колекційну модель шолома Боби Фетта, що викликає теплі спогади.

Реалістичні деталі шолома Боби Фетта відтворені з кубиків LEGO. Ця модель, встановлена на спеціальну демонстраційну підставку з інформаційною табличкою, викликатиме спогади про захопливі події саги «Зоряні війни».

«Шолом Боби Фетта» є частиною чудової серії колекційних наборів LEGO Star Wars, у яку також входять набори «Шолом штурмовика» (75276) і «Дроїд D-O» (75278).

Набір «Шолом Боби Фетта» LEGO Star Wars стане прекрасним подарунком на Новий рік, день народження або інше свято для всіх дорослих шанувальників «Зоряних воєн», а також для досвідчених конструкторів LEGO, які зможуть випробувати свою майстерність конструювання, збираючи цю чудову модель, що складається із 625 деталей.

Збираючи цю круту неелектричну модель, призначену для дорослих людей, що полюбляють творчість, ви зможете розслабитися і відпочити. Зробіть перерву, зречіться зовнішнього світу та зберіть фантастичну модель LEGO Star Wars!

Хочете придбати набір «Шолом Боби Фетта» для шанувальника «Зоряних воєн», який тільки знайомиться з конструкторами LEGO? Немає приводу для занепокоєння. У набір входять зрозумілі покрокові інструкції, які допоможуть йому зібрати цю складну модель самостійно.

Набори LEGO Star Wars стануть прекрасним подарунком для маленьких та дорослих шанувальників «Зоряних воєн», які зможуть відтворювати легендарні епізоди з фільмів, придумувати нові пригоди або просто конструювати й показувати друзям чудові моделі. Кожен знайде собі набір до душі!

Для того, щоб з'єднати або роз'єднати кубики LEGO, не потрібно використовувати Силу! Вони відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому безпечні, сумісні один з одним, а також легко з'єднуються й роз'єднуються.

Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики та деталі LEGO на удар, нагрівання, скручування, вигин і розтягнення, щоб переконатися у відповідності кожного набору LEGO Star Wars найсуворішим стандартам безпеки планети Земля (і всіх далеких-далеких галактик!).

Розміри фігури 21 см (8,5") заввишки, 11 см (4,5") завширшки й 11 см (4,5") завдовжки, але вона така реалістична, що обов'язково викличе захоплення в будь-якого шанувальника «Зоряних воєн».

Характеристики
Основні
Тип
конструктор
Вікова група
від 18 років
Серія
Кількість деталей
625 шт
Фізичні
Матеріал
пластик
Умови товару
Стан товару
Новий
Конструктор LEGO Star Wars 75277 Шолом Боби Фетта блоковий
Конструктор LEGO Star Wars 75277 Шолом Боби Фетта блоковий