10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Конструктор LEGO Duplo 10948 Гараж і автомийка блоковий
Конструктор LEGO Duplo 10948 Гараж і автомийка блоковий
КОНСТРУКТОР LEGO DUPLO 10948 ГАРАЖ І АВТОМИЙКА БЛОКОВИЙ 0
КОНСТРУКТОР LEGO DUPLO 10948 ГАРАЖ І АВТОМИЙКА БЛОКОВИЙ 1
КОНСТРУКТОР LEGO DUPLO 10948 ГАРАЖ І АВТОМИЙКА БЛОКОВИЙ 2
КОНСТРУКТОР LEGO DUPLO 10948 ГАРАЖ І АВТОМИЙКА БЛОКОВИЙ 3
КОНСТРУКТОР LEGO DUPLO 10948 ГАРАЖ І АВТОМИЙКА БЛОКОВИЙ 4
КОНСТРУКТОР LEGO DUPLO 10948 ГАРАЖ І АВТОМИЙКА БЛОКОВИЙ 5
КОНСТРУКТОР LEGO DUPLO 10948 ГАРАЖ І АВТОМИЙКА БЛОКОВИЙ 6
КОНСТРУКТОР LEGO DUPLO 10948 ГАРАЖ І АВТОМИЙКА БЛОКОВИЙ 7
КОНСТРУКТОР LEGO DUPLO 10948 ГАРАЖ І АВТОМИЙКА БЛОКОВИЙ 8
КОНСТРУКТОР LEGO DUPLO 10948 ГАРАЖ І АВТОМИЙКА БЛОКОВИЙ 9
КОНСТРУКТОР LEGO DUPLO 10948 ГАРАЖ І АВТОМИЙКА БЛОКОВИЙ 10
КОНСТРУКТОР LEGO DUPLO 10948 ГАРАЖ І АВТОМИЙКА БЛОКОВИЙ 11
КОНСТРУКТОР LEGO DUPLO 10948 ГАРАЖ І АВТОМИЙКА БЛОКОВИЙ 12
КОНСТРУКТОР LEGO DUPLO 10948 ГАРАЖ І АВТОМИЙКА БЛОКОВИЙ 13
КОНСТРУКТОР LEGO DUPLO 10948 ГАРАЖ І АВТОМИЙКА БЛОКОВИЙ 14
Конструктор LEGO Duplo 10948 Гараж і автомийка блоковий 15

Конструктор LEGO Duplo 10948 Гараж і автомийка блоковий

Код: 357231
Закінчився
Продано
Опис

Шукаєте іграшку з машинками для дітей, яка допоможе розвивати навички та уяву? Універсальний набір «Гараж та автомийка» LEGO® DUPLO® (10948) містить багато занять для любителів автомобілів.

Творча розвага в автосервісі

Цей універсальний ігровий набір з машинами містить автоматичну автомийку, зарядну станцію, пандус, місця для паркування, шлагбаум, місце для ручного миття автомобіля, 2 машинки (одна з них – механічна інерційна) та туристичний фургон з місцем для трьох фігурок усередині та спорядженням на даху. . Аксесуари та персонажі (2 чоловіки, бабуся, дитина та собака) надихають на довгу творчу гру. Поки діти вивчають нескінченні ігрові можливості, вони розвивають основні навички, що залишаться із нею протягом усього життя.

Практичні навчальні іграшки для малюків

Іграшки LEGO DUPLO - це відкрита веселість, самовираження та навчання із задоволенням спеціально для дошкільнят. З наборами DUPLO батьки та маленькі діти зможуть збирати разом та разом проходити найважливіші етапи розвитку у житті малюків.

  • «Гараж і автомийка» LEGO® DUPLO (10948) — це набір «все в одному», присвячений догляду за автомобілем. У ньому є заняття, що розвивають, творчі функції і нескінченні ігрові можливості.
  • Включає 4 фігурки DUPLO® - 2 чоловіків, бабусю і дитину, плюс собаку і такі кумедні функції, як автоматична автомийка з тканинним зарядом, що чистить, рухливий шлагбаум і квитковий автомат.
  • У наборі три машинки: одна з них - механічна інерційна, а ще одна - туристичний фургон з верхом, що відкривається, в якому є місце для трьох фігурок всередині і для спорядження на даху.
  • Рольова гра та відкриті історії з автомийкою, зарядною станцією, пандусом, машинками, аксесуарами та персонажами LEGO® DUPLO® допомагають дітям розвивати дрібну моторику, витривалість та навички самовираження.
  • Цей універсальний ігровий набір - відмінний подарунок для малюків, що люблять машини, віком від 2 років. Батькам він дає чудову нагоду розділити з дітьми дорогоцінні моменти розвитку.
  • Розміри набору складають більше 31 см заввишки, 79 см завширшки і 20 см завглибшки. Його можна розташувати у різний спосіб, і він легко поєднується з іншими іграшками LEGO® DUPLO®.
  • Інструкції зі складання містять веселу історію в картинках з елементами з набору, щоб враження від творчого складання та оригінальної гри були ще кращими.
  • Всі набори LEGO® DUPLO® відмінно опрацьовані, і на вас чекають творчі можливості для вільної гри, яку батьки можуть розділити з малюками.
  • Набори LEGO® DUPLO®, зроблені з 1969 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому їх зручно брати, складати та роз'єднувати маленькими дитячими пальчиками.

Всі кубики та деталі LEGO® DUPLO® випробовуються на падіння, нагрівання, удар та скручування, щоб переконатися у їх відповідності найвищим стандартам безпеки для дітей.

Характеристики
Основні
Тип
конструктор
Стать
для дівчаток, для хлопчиків
Серія
Кількість деталей
112 шт
Фізичні
Матеріал
пластик
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Конструктор LEGO Duplo 10948 Гараж і автомийка блоковий
Конструктор LEGO Duplo 10948 Гараж і автомийка блоковий