з 09:00 до 21:00
Дитячий візочок Miqilong YOT Gray
Дитячий візочок Miqilong YOT Gray
ДИТЯЧИЙ ВІЗОЧОК MIQILONG YOT GRAY 0
ДИТЯЧИЙ ВІЗОЧОК MIQILONG YOT GRAY 1
ДИТЯЧИЙ ВІЗОЧОК MIQILONG YOT GRAY 2
ДИТЯЧИЙ ВІЗОЧОК MIQILONG YOT GRAY 3
ДИТЯЧИЙ ВІЗОЧОК MIQILONG YOT GRAY 4
ДИТЯЧИЙ ВІЗОЧОК MIQILONG YOT GRAY 5
ДИТЯЧИЙ ВІЗОЧОК MIQILONG YOT GRAY 6
ДИТЯЧИЙ ВІЗОЧОК MIQILONG YOT GRAY 7
ДИТЯЧИЙ ВІЗОЧОК MIQILONG YOT GRAY 8
ДИТЯЧИЙ ВІЗОЧОК MIQILONG YOT GRAY 9
ДИТЯЧИЙ ВІЗОЧОК MIQILONG YOT GRAY 10
ДИТЯЧИЙ ВІЗОЧОК MIQILONG YOT GRAY 11
ДИТЯЧИЙ ВІЗОЧОК MIQILONG YOT GRAY 12
ДИТЯЧИЙ ВІЗОЧОК MIQILONG YOT GRAY 13
ДИТЯЧИЙ ВІЗОЧОК MIQILONG YOT GRAY 14
ДИТЯЧИЙ ВІЗОЧОК MIQILONG YOT GRAY 15
ДИТЯЧИЙ ВІЗОЧОК MIQILONG YOT GRAY 16
ДИТЯЧИЙ ВІЗОЧОК MIQILONG YOT GRAY 17
ДИТЯЧИЙ ВІЗОЧОК MIQILONG YOT GRAY 18
ДИТЯЧИЙ ВІЗОЧОК MIQILONG YOT GRAY 19

Дитячий візочок Miqilong YOT Gray

Код: 502054
Закінчився
Продано
Опис

Сучасна модель бренда Miqilong увібрала в себе актуальний дизайн і сучасні технології. І також адаптована під ринок України з усіма особливостями, як-от: великими перепадами температури, особливостями інфраструктури та режимами експлуатації.

Шасі.
Ключовим елементом коляски, який бере на себе всі тягарі експлуатації, є шасі. Саме воно відчуває найбільше навантаження й має бути надійним. Але й не менш важливим є естетичний складник та вага. Саме шасі надає колясці основний стиль. А невелика вага зручність експлуатації.

Шасі коляски Miqilong Luna зроблене із сучасного магнієвого сплаву, ще цей матеріал називають матеріалом майбутнього. З розвитком технологій цей унікальний матеріал почали застосовувати в легкій промисловості й він активно витісняє собою традиційні метали у сферах, де важливі вага та надійність. Особливо популярний магній у велоспорті. І це не без підстав. Магній у 4.5 раза легший від сталі та в 1.5 раза легший за алюміній, водночас не поступається їм у міцності. Це робить магній ідеальним матеріалом для виготовлення шасі дитячих колясок.

Основа шасі Miqilong Luna складається з 3 суцільних елементів, зроблених методом лиття, без використання зварювання. Це в рази підвищує надійність конструкції й дає зробити деталі незвичайних форм із металу. Ширина шасі припасована під реалії експлуатації в Україні та становить лише 55 см, це дасть змогу втиснути коляску навіть у найвужчий ліфт або двері, не складаючи конструкцію.

Також важливим аспектом, якому приділили особливу увагу — є колеса. Покриття колеса виготовлене з міцного поліуретану (PU), тому вони не вимагатимуть до себе уваги весь термін експлуатації, не будуть здуватися і тріскатися. Також усі колеса обладнані амортизацією, а передні колеса ще й додатковою системою Shock Absorber, що поглинає удари та нерівності на шляху. У такий спосіб захищаючи всю конструкцію від ударів і вібрацій, додаючи комфорту маленьким пасажирам.

Додатково:

  • На задній осі передбачена система гальм
  • Передні колеса можна заблокувати, щоб вони не оберталися
  • На шасі встановлений кошик для покупок
  • Ручка виготовлена з екошкіри
  • Шасі складається 1 рукою
  • Шасі складається разом із прогулянковим блоком

Прогулянковий блок.

Сидіння коляски 2 в 1 Miqilong Luna зроблене у формі кокона з ортопедичною основою й загнутими кутами. Це дає змогу дитині навіть уві сні почуватися комфортно. Також сидіння обладнується додатковим ортопедичним матрациком для сну, що роздає правильну поставу. Спинка сидіння розкладається майже вертикально, на 175°. І має 4 різні положення. Підніжку також можна регулювати в 3 положеннях, зокрема — горизонтальному, створивши у такий спосіб повноцінне місце для сну.

Сидіння обладнане 5 точковими ременями безпеки зі зручною системою фіксації всіх однією рукою.

Важливою особливістю моделі Luna є внутрішній розмір сидіння 90х34 см. (Спинка 48 см, сидіння 22 см, підніжка 20 см) у ньому можна буде розмістити дитину до 3 років навіть у зимовому одязі. Також прогулянковий блок обладнаний 3-секційним капюшоном, що дає змогу опустити його до бампера та закрити дитину від сонця або вітру.

На окрему згадку варта унікальна система вентиляції прогулянкового блока. Основа спинки зроблена повністю вентильованою. Влітку, навіть у найспекотніші дні, дитині не буде спекотно сидіти в ньому. Повітря безперешкодно зможе циркулювати. Водночас в зимову пору, вся конструкція спинки закривається багатошаровим, утепленим чохлом і допомагає зберігати тепло. Завдяки багатошаровості та повітряній подушці. Вона буде швидше нагріватися й захищати від вітру та морозу набагато краще, ніж суцільно пластикова конструкція.

Підніжка зроблена зі щільного водо- і брудовідштовхувального матеріалу. Всі текстильні елементи коляски легко знімаються для прання й закріплені кнопками. Тому вони не будуть сповзати або заважати дитині під час експлуатації.

Сидіння можна встановити у 2 напрямках, за ходом руху та проти ходу руху.

Колиска.

Колиска зроблена за традиційною конструкцією з металевими основами й текстильними бортиками в стриманому дизайні. Капюшон обладнаний ручкою для перенесення, а також сегментом для вентиляції, що відвертається. Чохол на ніжки закріплюється на змійці. Ортопедичний матрац зроблений зі щільного матеріалу та спеціально розроблявся з урахуванням усіх вимог із перевезення немовлят. Внутрішня частина колиски обрамлена тканиною з м'яким наповнювачем і приємна на дотик.

Додатково до коляски можна придбати оригінальний дощовик, протимоскітну сітку, адаптери для автокрісла.
А для створення комплекту 3 в 1 підійдуть автокрісла Avionaut Kite + і Avionaut Pixel (для встановлення буде потрібно купити адаптери).

Характеристики
Тип
універсальні коляски 2 в 1
Колір
сірий
Комплектація
шасі, зимовий набір, матрацик у прогулянковий блок, чохол на ноги у прогулянковий блок, мішок для зберігання і перевезення, прогулянковий блок, люлька, бампер, колеса
Додатково
складається з прогулянковим блоком, ультралегкі непробивні колеса, ортопедичний матрац у прогулянковому блоці, зимовий і літній режими прогулянкового блока, компактна, утеплений чохол на ніжки
Ширина шасі
Максимальна вага дитини
Діаметр коліс
Особливості
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Дитячий візочок Miqilong YOT Gray
Дитячий візочок Miqilong YOT Gray
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових