з 09:00 до 21:00
Електронна книга PocketBook 740 Silver
Електронна книга PocketBook 740 Silver
ЕЛЕКТРОННА КНИГА POCKETBOOK 740 SILVER 0
ЕЛЕКТРОННА КНИГА POCKETBOOK 740 SILVER 1
ЕЛЕКТРОННА КНИГА POCKETBOOK 740 SILVER 2
ЕЛЕКТРОННА КНИГА POCKETBOOK 740 SILVER 3
ЕЛЕКТРОННА КНИГА POCKETBOOK 740 SILVER 4
ЕЛЕКТРОННА КНИГА POCKETBOOK 740 SILVER 5
ЕЛЕКТРОННА КНИГА POCKETBOOK 740 SILVER 6
ЕЛЕКТРОННА КНИГА POCKETBOOK 740 SILVER 7

Електронна книга PocketBook 740 Silver

Код: 326677
Закінчився
Продано
Опис

КОЛЬОРОВИЙ ЕКРАН E INK NEW KALEIDO – НАСТУПНИЙ КРОК У РОЗВИТКУ ЕЛЕКТРОННОГО ЧИТАННЯ

PocketBook 740 Color – перший у своєму роді рідер, оснащений найновішим кольоровим екраном із діагоналлю 7,8 дюйма. E Ink new Kaleido – це вдосконалена технологія ePaper E Ink Print Color, яка є наступним кроком на шляху до зручного та безпечного читання кольору. Завдяки зміні візерунка колірного фільтра підвищується яскравість і насиченість кольорів, а фон сторінки стає білішим. Ця технологія забезпечує максимальний рівень комфорту під час читання кольорового контенту на безпечному для очей E Ink екрані. У той же час, інноваційний екран E Ink new Kaleido зберіг всі унікальні властивості технології E Ink: він абсолютно безпечний для зору, не бликує на сонці і надзвичайно енергоефективний. При цьому чіткість чорно-білого тексту залишається бездоганною завдяки високій роздільній здатності екрану (1404x1872) і 300 DPI.

ПІДСВІТКА ЕКРАНА ДЛЯ КОМФОРТНОГО ЧИТАННЯ ДЕ І КОЛИ ПРИГОДНО

Безпечне для очей підсвічування екрану забезпечує користувачам максимальну свободу читання з PocketBook 740 Color при будь-якому освітленні та у будь-який час доби. Крім того, підсвічування виконує ще одну важливу функцію у всіх рідерах із кольоровим екраном. Технологія E Ink new Kaleido використовує поєднання монохромної панелі та кольорового фільтра, що надає електронній сторінці холодного відтінку. Використання підсвічування навіть на мінімальному рівні яскравості допомагає оптимізувати оптичні характеристики екрана.

BLUETOOTH, АУДІО, TEXT-TO-SPEECH: ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВАРІАНТІВ ДЛЯ ЛЮБИТЕЛІВ АУДІОКНИГ

PocketBook 740 Color відтворює файли в 6 популярних аудіоформатах (M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP), що є чудовою новиною для користувачів, які люблять не тільки читати книги, а й слухати їх. На окрему увагу заслуговує функція Text-to-Speech, завдяки якій будь-який текстовий файл може бути озвучений однією з 16 доступних мов. А завдяки технології Bluetooth, рідер можна підключати до бездротових навушників або аудіосистеми в автомобілі, і насолоджуватися аудіокнигами нон-стоп.

ПІДТРИМКА 23 ФОРМАТІВ, СЛОТ ДЛЯ КАРТИ ПАМ'ЯТІ

Крім аудіоформатів, пристрій здатний відкривати файли в 23 найпопулярніших форматах: 19 книжкових і 4 графічних. Це гарантує комфортне читання практично будь-якого контенту без необхідності конвертації: книги, журнали, підручники, нон-фікшн, професійна література, комікси тощо. Таким чином, у пристрої вистачить місця для великої бібліотеки та аудіотеки. Ще одна перевага даної моделі - наявність роз'єму USB Type C (стандарт USB 2.0) для зарядки і підключення навушників через аудіоадаптер, що додається, на 3,5-мм.

ЛЕГКИЙ І ЕЛЕГАНТНИЙ ЕЛЕКТРОННИЙ РІДЕР

Незважаючи на великий екран, PocketBook 740 Color важить всього 225 г, що робить його одним із найлегших 7,8-дюймових рідерів у світі. Так що пристрою завжди знайдеться місце у сумці чи рюкзаку для щоденних поїздок містом. Крім того, PocketBook 740 Color виділяється надзвичайно стильним дизайном і привабливим кольором Moon Silver, які перетворюють гаджет на справжній витвір мистецтва.

Характеристики
Екран
Діагональ
7.8 "
Роздільна здатність
1872 х 1404
Тип екрану
сенсорний
Тип матриці
E Ink new Kaleido
Система
Оперативна пам'ять
1 ГБ
Об'єм вбудованої пам'яті
16 ГБ
Живлення та порти
Ємність акумулятора
2900 мАг
Роз'єми
USB Type-C
Підтримка форматів
Підтримка форматів
MP3, OGG.ZIP, DOC, MOBI, TIFF, MP3.ZIP, DJVU, HTML, PNG, ACSM, CHM, FB2.zip, JPEG, TXT, M4B, FB2, BMP, RTF, M4A, EPUB, PRC, Adobe DRM, OGG, DOCX, PDF
Додаткові властивості
Додаткові функції
словник, Wi-Fi, підсвічування екрану, Bluetooth, microSDHC, microSD
Додатково
можливість читання вголос
Функції
ігри, калькулятор, Web-браузер
Фізичні параметри
Розмір
195 x 136.5 x 8 мм
Вага
225 г
Колір
сріблястий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Електронна книга PocketBook 740 Silver
Електронна книга PocketBook 740 Silver
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових