з 09:00 до 21:00
Електронна книга Amazon Kindle Oasis (10th Gen) Gray 8GB
Електронна книга Amazon Kindle Oasis (10th Gen) Gray 8GB
ЕЛЕКТРОННА КНИГА AMAZON KINDLE OASIS (10TH GEN) GRAY 8GB 0
ЕЛЕКТРОННА КНИГА AMAZON KINDLE OASIS (10TH GEN) GRAY 8GB 1

Електронна книга Amazon Kindle Oasis (10th Gen) Gray 8GB

Код: 371996
Закінчився
Продано
Опис

Десяте покоління Kindle

Тепер ви можете відрегулювати відтінок екрану від білого світла до теплого янтарного з можливістю планувати зміни освітлення для персоналізованого читання. Kindle Oasis також має адаптивне переднє світло, яке автоматично регулює яскравість екрану в залежності від умов освітлення.

Що таке Amazon Kindle Oasis 10th Gen?

Завдяки великому 7-дюймовому дисплею розміром 300 пікселів на дюйм Kindle Oasis вміщує на 30% більше слів на сторінку. Чіткий текст відмінної якості читається як справжній папір без відблисків, навіть за яскравого сонячного світла. Kindle Oasis має ультратонкий дисплей з найсильнішим захисним склом та гладкою анодованою алюмінієвою кришкою.

Нова функція

Тепер ви можете слухати найбільшу у світі бібліотеку аудіокниг на своєму Kindle - у будь-який час і в будь-якому місці, під час подорожі, приготування їжі або коли ви просто хочете полежати на пляжі. Підключіть навушники або динаміки Bluetooth для безперешкодного переходу від читання до прослуховування. Ця функція доступна через безкоштовне оновлення.

Дизайн

Завдяки ергономічному дизайну центр ваги електронної книги зміщується до руки, що дозволяє легко перегортати сторінки за допомогою сенсорного дисплея або кнопок лістингу сторінок. Незалежно від того, чи бажаєте ви читати лівою або правою рукою, орієнтація сторінки автоматично змінюється, щоб відповідати вашому бажанню. З адаптивним переднім освітленням, Kindle Oasis автоматично регулює яскравість дисплея залежно від вашого оточення - незалежно від того, чи знаходитесь ви у тьмяно освітленій кімнаті або на яскравому сонячному світлі.

Ступінь захисту IPX8

Новий Kindle Oasis має ступінь захисту IPX8 і розрахований на занурення до двох метрів у прісній воді протягом однієї години. Він легко протистоїть водним бризкам або зануренню у ванну, басейн або знаходженню в душовій кабінці. Whispersync дозволяє легко перемикатися між читанням книги та прослуховуванням з програми Kindle app без втрати місця, на якому Ви зупинилися (потрібно Wi-Fi).

Величезна бібліотека

Пошук нових історій ніколи не був простішим, ніж з Kindle. Насолоджуйтесь доступом до ексклюзивних речей Kindle, яких ви не знайдете більше ніде. Головні учасники мають необмежений доступ до більш ніж тисячі книг, журналів та багато іншого. З Kindle Unlimited ви отримаєте доступ до більш ніж мільйона найменувань та тисяч аудіокниг.

Характеристики
Екран
Діагональ
7"
Роздільна здатність
1680 x 1264
Тип екрану
сенсорний
Тип матриці
E Ink Carta
Система
Об'єм вбудованої пам'яті
8 ГБ
Живлення та порти
Роз'єми
Micro-USB
Підтримка форматів
Підтримка форматів
AAX, PNG, BMP, GIF, MOBI, JPEG, PRC
Додаткові властивості
Додаткові функції
підсвічування екрану, Bluetooth, Wi-Fi
Додатково
захист від пилу та вологи
Фізичні параметри
Розмір
159 x 141 x 8.4 мм
Вага
188 г
Колір
сірий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Електронна книга Amazon Kindle Oasis (10th Gen) Gray 8GB
Електронна книга Amazon Kindle Oasis (10th Gen) Gray 8GB
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових