з 09:00 до 21:00
Електрична зубна щітка Oclean X Pro Navy Blue
Електрична зубна щітка Oclean X Pro Navy Blue
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА OCLEAN X PRO NAVY BLUE 0
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА OCLEAN X PRO NAVY BLUE 1
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА OCLEAN X PRO NAVY BLUE 2
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА OCLEAN X PRO NAVY BLUE 3
ЕЛЕКТРИЧНА ЗУБНА ЩІТКА OCLEAN X PRO NAVY BLUE 4
Електрична зубна щітка Oclean X Pro Navy Blue 5

Електрична зубна щітка Oclean X Pro Navy Blue

Код: 285346
Закінчився
Продано
Опис

Інтегрований кольоровий дисплей

Дисплей Oclean X Pro має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, який, крім відсотка очищення ротової порожнини, зображає поточний час, дані про використання, погоду та багато іншого.

Продуктивний двигун

Електрична зубна щітка Oclean X Pro обладнана потужним двигуном, з піковою частотою 42 000 разів/хв, що дає змогу очищати поверхню зубів за короткий проміжок часу, не пошкоджуючи поверхню ясен. У зубній щітці Oclean X передбачені 32 рівні потужності, які ви також можете контролювати залежно від чутливості та потреби.

Вбудований гіроскоп

Вбудований 6-осьовий гіроскоп виявляє рух щітки та генерує миттєві звіти про вашу техніку чищення. Маючи доступ до інформації, ви можете налаштувати роботу Oclean X Pro під ваші потреби через застосунок.

Кілька режимів чищення

Oclean X Pro має 4 встановлені режими: стандартний, для чутливих зубів, режим відбілювання та масажне чищення. Ви можете активувати будь-яку з попередньо встановлених програм, у які можна внести власні коригування з огляду на особисті переваги.

Алгоритм захисту зубів від пошкоджень

У девайсі передбачений алгоритм, який захищає зуби від пошкодження в процесі чищення. У разі виявлення надмірного чищення в певній ділянці, щітка автоматично зменшує інтенсивність вібрації. Більше немає пошкоджень, кровотеч і дискомфорту від чищення.

Щетинки DuPont

В електричній щітці Oclean X Pro використовуються імпортні американські щетинки DuPont, які мають помірний рівень жорсткості, що дасть змогу уникнути пошкодження ясен. Щетинки легко проникають у міжзубні проміжки, швидко й ефективно видаляючи залишки їжі.

Ємнісний акумулятор

Електрична зубна щітка Oclean X Pro обладнана акумулятором, повного заряду якого вистачає на 30 днів автономної роботи. А зарядна док-станція дає змогу не тільки поповнювати ресурс батареї без зайвих дротів, а і є зручним тримачем, який кріпиться на стіну або дзеркало. Коли ж прийде час підзаряджання, просто зніміть док-станцію, під'єднайте її до джерела живлення та встановіть на неї зубну щітку. На відновлення потужності потрібно 2 години.

Водозахисний корпус і розкішний дизайн

Новий матеріал і процес фарбування надають Oclean X Pro гладкого й глибокого синього відтінку. Поверхня пристрою, що пройшла безліч міжнародних хімічних випробувань, має ефективну антибактеріальну й антикорозійну структуру. Крім того, водонепроникний корпус (стандарт IPX7) зубної щітки надійно захищений від впливу пилу та короткочасного впливу води.

Характеристики
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Електрична зубна щітка Oclean X Pro Navy Blue
Електрична зубна щітка Oclean X Pro Navy Blue
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових