з 09:00 до 21:00
Епілятор Philips Lumea Advanced SC1994/00 Pink White
Епілятор Philips Lumea Advanced SC1994/00 Pink White
11 999
ЕПІЛЯТОР PHILIPS LUMEA ADVANCED SC1994/00 PINK WHITE 0
ЕПІЛЯТОР PHILIPS LUMEA ADVANCED SC1994/00 PINK WHITE 1
ЕПІЛЯТОР PHILIPS LUMEA ADVANCED SC1994/00 PINK WHITE 2
ЕПІЛЯТОР PHILIPS LUMEA ADVANCED SC1994/00 PINK WHITE 3
ЕПІЛЯТОР PHILIPS LUMEA ADVANCED SC1994/00 PINK WHITE 4
Епілятор Philips Lumea Advanced SC1994/00 Pink White 5

Епілятор Philips Lumea Advanced SC1994/00 Pink White

Код: 124969
В наявності
13 999 грн
11 999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Професійний підхід

Універсальний фотоепілятор PHILIPS Lumea Advanced SC1994/00 підходить для будь-якого типу шкіри і здатний в лічені хвилини легко і комфортно видалити волоски з будь-якої ділянки тіла. Хвороблива процедура епіляції залишилася в минулому, адже зі зручним приладом від світового бренду можна не просто безпечно усунути волосся, але і запобігти його подальше зростання. Всього після 12 регулярних процедур середній результат зменшення кількості волосся досягає до 71%.

Індивідуальні насадки

Модель підтримує 5 рівнів потужності, що дозволяє підібрати оптимальну інтенсивність обробки в залежності від чутливості області. Широка насадка, що працює в режимі ковзання з підвищеним числом спалахів допомагає прискорити процес фотоепіляції, що особливо актуально при обробці великих ділянок тіла на руках, ногах або животі. Спеціальна голівка з функцією одиничних випромінювань оптимально підходить для обробки делікатних зон з підвищеною чутливістю на обличчі, під пахвами і в області бікіні.

Повна безпека

Професійна технологія IPL розроблена за участю з дерматологів. Безболісність забезпечена особливістю роботи пристрою, при якій світловий потік впливає виключно на меланін кореня волоса, вводячи цибулину в стан спокою і запобігаючи подальше зростання. В результаті ріст волосся в області обробки поступово скорочується, а наявні помітно стоншуються. Світло інтенсивно поглинається лише волосками, при цьому сама шкіра його розсіює, що виключає виникнення опіків.

Підвищена ефективність

Через всього три сеанси волосків на тілі стає менше, а регулярні процедури за розкладом дозволять насолоджуватися ніжною, гладкою шкірою. При цьому процедура запобігання повторного росту волосся абсолютно безпечна і не викликає больових відчуттів навіть в чутливих областях. PHILIPS Lumea Advanced SC1994/00 повністю відповідає міжнародним стандартам якості, протестований в клінічних умовах, щоб кожен користувач міг без проблем скористатися пристроєм у себе вдома.

Прості налаштування

Інтегрований в систему чутливий датчик Skin Tone протягом усього сеансу безперервно контролює тон шкіри, миттєво реагуючи на найменшу зміну відтінку, відправляє сигнал системі оптимізації. Підбір інтенсивності спалаху світла йде на автоматичному рівні з урахуванням адаптації до нюансів кольору, що дозволяє безпечно і ефективно видаляти видимі волоски надовго. Сенсор полегшує настройку, забезпечуючи необхідні дані. Подача імпульсів припиняється зовсім, якщо колір ділянки занадто темний.

Універсальний варіант

Прилад в ексклюзивному дизайні і приємному колірному оформленні дуже зручний і простий у використанні. Збільшене світлове віконце дозволяє швидше обробляти великі ділянки тіла. Безкоштовний додаток для смартфона Lumea полегшить персоналізацію PHILIPS Lumea Advanced SC1994/00 за обраними параметрами.

Характеристики
Основні
Тип
фотоепілятор
Кількість швидкостей епіляції
5
Комплектація
насадка для тіла, епілятор, адаптер живлення, очищаюча тканина, інструкція, футляр
Живлення
Система живлення
мережа
Фізичні параметри
Колір
білий з рожевим
Додатково
Додаткові опції
регулювання потужності
Додатково
вбудований УФ-фільтр, професійна IPL-технологія
Додаткові функції
датчик визначення типу шкіри, захист від випадкового спалаху (спрацьовує під час контакту зі шкірою), УФ-фільтр для захисту шкіри
Комплектація
Насадки
для використання нижче лінії шиї
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Епілятор Philips Lumea Advanced SC1994/00 Pink White
Епілятор Philips Lumea Advanced SC1994/00 Pink White
13 999 грн 11 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових