з 09:00 до 21:00
Фен Rowenta CV 8730 Black
Фен Rowenta CV 8730 Black

Фен Rowenta CV 8730 Black

Код: 120142
Закінчився
Продано
Опис

ФЕН ROWENTA CV 8730

Потужний фен від популярної торгової марки Rowenta, головним чином створений для швидкої, але щадить сушки і укладання. Це пристрій споживає Потужність 2200 Вт, що, зокрема, і забезпечує можливість генерації інтенсивного повітряного потоку, який значно скорочуючи необхідне для сушки час.

Якісний пластик корпусу і зручна прогумована ручка роблять експлуатацію моделі зручно і приємною. Фен укомплектований 2 насадками - концентратор звужує потік повітря для інтенсивної спрямованої сушки, а дифузор, навпаки, розсіює потік повітря для ефективної укладання і запобігання ушкоджень ослабленого волосся. Фен Rowenta CV 8730 має 2 режими потужності і 3 температурних, перемикачі яких знаходяться на ручці.

Окремо включається подача холодного повітря - в цій функції не бере нагрівач, тому немає ризику пересушити волосся. Передбачена і функція іонізації - насичення волосся іонами кисню. Завдяки їй волосся виглядає здоровим, блищать і не електризується, що особливо актуально в осінньо-зимовий період. Зовнішній вигляд пристрою відрізняється лаконічністю і стриманістю, а чорний колір ніколи не виходить з моди. Фен важить всього 600 г, що робить його експлуатацію набагато приємніше. Для зручності зберігання виробниками передбачена петелька для підвішування.

Характеристики
Основні
Тип
фен
Потужність
2200 Вт
Особливості експлуатації
Кількість швидкостей
2
Кількість температурних режимів
3
Насадки в комплекті
щілинна (концентратор), дифузор
Функціональність
подавання холодного повітря, іонізація
Зручність і безпека
Оснащення
петля для підвішування
Фізичні
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Фен Rowenta CV 8730 Black
Фен Rowenta CV 8730 Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових