10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Фен Polaris PHD 2259STi Black Gray
Фен Polaris PHD 2259STi Black Gray

Фен Polaris PHD 2259STi Black Gray

Код: 203894
Закінчився
Продано
Опис

Пристрій нового покоління

Фен Polaris PHD 2259STi Sensor Touch можна сміливо назвати пристроєм нового покоління, який обов'язково сподобається тим, хто не звик гаяти сили та час і робить ставку лише на чудовий результат.

Турмалінова іонізація

Турмалін є природним кристалом, який під час нагрівання починає активно виділяти негативно заряджені іони, які цілюще впливають на волосся, роблячи його блискучим, гладким та неймовірно слухняним. Разом із тим час, який зазвичай витрачається на сушіння пишної укладки, набагато скорочується. Крім того, турмалінова іонізація перешкоджає перегріванню та пересушуванню локонів.

Функція Touch Me

Ця модель фена є яскравим представником високотехнологічної побутової техніки, який пропонує користувачам максимально використовувати переваги сенсорного керування. Polaris PHD 2259STi наділений функцією Touch Me, яка дає змогу приладу автоматично вмикатися після того, як користувач доторкнеться до ручки. Це істотно спрощує й прискорює процес сушіння або укладання волосся. Щойно користувач відпустить ручку фена, він самостійно вимкнеться.

Холодне обдування

Ця функція призначається для дієвого закріплення укладання волосся після сушіння способом охолодження. Щоб її активувати, досить лише натиснути й утримувати відповідну кнопку. «Холодне повітря» можна використовувати з будь-яким режимом.

Характеристики
Основні
Тип
фен
Потужність
2200 Вт
Особливості експлуатації
Кількість швидкостей
2
Кількість температурних режимів
3
Насадки в комплекті
щілинна (концентратор)
Функціональність
подавання холодного повітря, іонізація
Зручність і безпека
Оснащення
обертовий шнур, петля для підвішування
Фізичні
Колір
чорний з сірим
Умови товару
Стан товару
Фен Polaris PHD 2259STi Black Gray
Фен Polaris PHD 2259STi Black Gray