з 09:00 до 21:00
Фітнес-браслет Kumi N8 Black
Фітнес-браслет Kumi N8 Black
ФІТНЕС-БРАСЛЕТ KUMI N8 BLACK 0
ФІТНЕС-БРАСЛЕТ KUMI N8 BLACK 1
ФІТНЕС-БРАСЛЕТ KUMI N8 BLACK 2

Фітнес-браслет Kumi N8 Black

Код: 582105
Закінчився
Продано
Опис

Розумний браслет та навушники

Насамперед, цей смарт-браслет оснащений потужним 0,96-дюймовим повнокольоровим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 80 x 160 пікселів, з якого ви можете миттєво переглядати всю інформацію в ідеальній якості. Крім того, до цієї моделі додається зручний силіконовий ремінець, що дозволяє покласти навушники у вухо. Ви зможете без проблем робити все, що потрібно, від прослуховування музики до відповіді на дзвінки. Крім того, цей браслет відстежує різні спортивні режими, тому ви можете відслідковувати всю свою повсякденну активність, включаючи пройдені кроки, пройдену відстань, спалені калорії або витрачений час.

Найкращий зв'язок

Він забезпечує швидшу і стабільну передачу даних , дозволяючи ідеально чути звук , що приймається при меншому витраті заряду батареї завдяки Bluetooth v5.0 .

Упаковано з найкращими характеристиками

Цей новий смарт-браслет від Kumi сповіщатиме вас про вхідні дзвінки або сповіщення на вашому смартфоні. Вам не доведеться стежити за ним, коли ви чекаєте на важливий дзвінок. Крім того, щоб допомогти вам стежити за своїм здоров'ям, він буде попереджати вас про малорухливість, коли ви довгий час сидите і настав час трохи рухатися. Це також дозволить вам керувати відтворенням музики із самого смартфона. Щоб ви знали, як у вас справи, ця модель має безперервний і динамічний моніторинг серцевого ритму, який дає повне уявлення про поведінку вашого серця в будь-який час. Це дає вам ключі до точного визначення частоти пульсу та оптимізації тренувань.

Він також аналізує сон

Щоб ви також знали, наскільки ви добре відпочили, ця модель аналізує ваш режим сну і повідомляє вам загальну кількість годин, протягом яких ви спали, як довго ви були у легкому та глибокому сні та як довго ви не спали. Встановіть будильник, який розбудить вас легкою вібрацією, щоб ніщо не забарилося.

Характеристики
Основні
Для кого
для дорослих, для чоловіків
Серія
Kumi N8
Сумісність
iOS, Android
Інтерфейси
Bluetooth 4.2
Екран
Тип дисплей
кольоровий
Матриця
TFT
Діагональ
0.96"
Додаткові властивості
Датчики та активності
підрахунок сходинок, пульсоксиметр (кисень), крокомір, відстеження сну
Функціональність
управління камерою, вібрація
Особливості
показ часу, тонометр, біг
Живлення
Час автономної роботи
до 168 годин
Фізичні параметри
Вага
50 г
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Фітнес-браслет Kumi N8 Black
Фітнес-браслет Kumi N8 Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових