з 09:00 до 21:00
Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 6 Black з NFC
Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 6 Black з NFC
ФІТНЕС-БРАСЛЕТ XIAOMI MI SMART BAND 6 BLACK З NFC 0
ФІТНЕС-БРАСЛЕТ XIAOMI MI SMART BAND 6 BLACK З NFC 1
ФІТНЕС-БРАСЛЕТ XIAOMI MI SMART BAND 6 BLACK З NFC 2
ФІТНЕС-БРАСЛЕТ XIAOMI MI SMART BAND 6 BLACK З NFC 3
ФІТНЕС-БРАСЛЕТ XIAOMI MI SMART BAND 6 BLACK З NFC 4
ФІТНЕС-БРАСЛЕТ XIAOMI MI SMART BAND 6 BLACK З NFC 5
Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 6 Black з NFC 6

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 6 Black з NFC

Код: 621992
Закінчився
Продано
Опис

Mi Smart Band 6 Black з функцією NFC має розкішний повноекранний екран AMOLED. Його діагональ – 1.56 дюймів, тож вся необхідна інформація виводиться чітко, у зручному яскравому читабельному форматі.

Контролювати стан власного організму, під час фізичних навантажень, допоможуть SpO₂ і вимірювання частоти серцевого ритму. Для ефективних занять спортом можна скористатися 30-ма спортивними режимами. Заявлена автономність складає цілих два тижні. Такий функціонал дозволяє розширювати власні рамки та бути на крок попереду.

Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC: переваги, які приваблюють

Лінійка фітнес-браслетів Smart Band 6 покоління від компанії Сяомі залишається однією з найбільш вдалих та популярних. Це доступне рішення. Але найважливішою перевагою є якісне співвідношення ціни, комплексу функцій та якості. Xiaomi надає цьому важливе значення. Фітнес-трекери цього бренду щороку стають кращими, досконалішими. 

Мі Бенд 6 Black НФС цікава покупцям такими характеристиками:

  • Великою діагоналлю з AMOLED-дисплеєм,
  • Рівнем яскравості 450 ніт,
  • Чітким зображенням на 326 ppi,
  • Опцією моніторингу рівня кисню в крові,
  • Підтримкою магнітної зарядки. Це дозволяє не виймати капсулу з ремінця для заряджання та уникнути випадкових пошкоджень,
  • Вбудованою смарт технологією Alexa для голосового керування,
  • Автономністю до 12 днів,
  • Великою кількістю спортивних режимів, деякі з яких призначені для професійних тренувань і визначаються автоматично,
  • Опцією безконтактної оплати NFC.

Інформативний екран та зручне управління

Дисплей називають головною мотивацією, щоб купити Мі Бенд 6 з НФС. Сучасна панель AMOLED демонструє чудову роздільну здатність, високий показник щільності точок. Будь-які фото, картинки, текстова інформація відображаються чудово.

Якщо раніше на екрані фітнес-трекера Mi Band  можна було вивести інформацію лише по одній із опцій. То в Mi Smart Band 6 NFC вміщається 3 піктограми.

Додаток Mi Fit має у своєму каталозі 60 варіантів циферблатів для цього браслета. У спеціальних шаблонах можете створити персоналізовані повноекранні шпалери на свій смак. 

Зручні безконтактні платежі

Головною перевагою Mi Smart Band 6 NFC є саме загадкова абревіатура вкінці. Це технологія, що дозволяє виконувати безконтактні оплати в платіжній системі Mastercard. Це просто, зручно та можливо у будь-якій країні світу – варто просто піднести руку з Mi Band до платіжного терміналу.

Впізнаваний дизайн у стилі Xiaomi

Мінімалістичний корпус Mi Smart Band 6 Black має фірмову класичну форму. Заокруглений екран здається ще більшим, ніж насправді. Він дуже надійний та захищений від механічних пошкоджень. Все завдяки спеціальному загартованому склу. Воно дуже міцне і має додаткове покриття, яке не збирає відбитки та не піддається випадковим подряпинам.

Стосовно розміру, Mi Band 6 трохи більший, ніж попередня модель. Але помітити ці декілька додаткових міліметрів можна лише під час прямого порівняння. Розташування датчиків також зазнало невеликих змін.

Змінити вигляд свого Mi Smart Band 6 дуже просто. Виробник створив 6 кольорів браслета: синій, чорний, жовтий, помаранчевий, кремовий, оливковий. Можна експериментувати хоч кожного дня.

Доступний функціонал

Всі можливості фітнес-браслета Mi Band можна класифікувати на 2 основні типи:

  1. Функції для моніторингу стану здоров’я. Контроль частоти скорочень серця, пульсу; моніторинг сну і визначення якості різних його фаз; відстеження деталей жіночого циклу; обчислення рівня стресу; визначення показників насичення крові киснем та ін.
  2.  Корисні “плюшки”. Personal Activity Intelligence – індекс, який показує чи вистачає вашої фізичної активності щодня аби покращити власне здоров’я, підвищити якість життя і подовжити його тривалість. Сповіщення про час, дзвінки, повідомлення в месенджерах, інформація з мобільних додатків смартфона. Звісно, не забули про календар, розумний будильник, таймер, нотатник і секундомір. А ще можете стежити за прогнозом погоди, планувати свій день, керувати плей-листом, шукати втрачений смартфон, розблоковувати його та віддалено робити знімки. 

Цілодобове відстеження SpO₂ допомагає тримати під контролем важливий показник дихального циклу. Найменші відхилення від норми потребують негайної реакції. Тому ця опція отримала схвальні відгуки користувачів.

Спокійне й ритмічне дихання під час нічного сну – запорука якісного відпочинку, відновлення сил. Фітнес-браслет Mi Band також визначає тривалість і кількість фаз сну та пропонує професійні поради як зробити нічний відпочинок організму ще більш повноцінним та ефективним.

Моніторинг серцевих скорочень 24/7 – це визначення пульсу людини у звичайному стані, під час інтенсивного навантаження, під час сну тощо. Так, можна швидко виявити аномальні відхилення від нормальних значень та швидко реагувати. 

Враховуючи інформацію про вік, стать, частоту серцевих скорочень тощо, розумний трекер складає індивідуальний план для покращення самопочуття і загального стану організму. 

Відстеження рівня стресу допоможе тримати під контролем власний спокій та стан розслаблення. А рекомендовані дихальні вправи знімають напругу на фізичному й розумовому рівнях.

Персональний фітнес-тренер

Разом із браслетом Mi Band ви отримуєте надійного помічника для якісних тренувань. Мі Бенд 6 НФС Black не дозволить пропустити заплановану активність. Серед цікавих спортивних режимів: HIIT – інтенсивне інтервальне тренування; бокс – для силових навантажень; баскет – для тренування швидкості реакції; зумба – кардіотренування. Людина одразу аналізує кількість витрачених калорій, частоту пульсу та може регулювати комфортну тривалість занять.

Автономність 

Mi Band 6 з NFC має меншу автономність, ніж класична версія. Розмір батареї тут становить 125 мАг. Проте, обравши звичайний енергоефективний режим, можна буде заряджати гаджет раз у 12 днів. Якщо ж інтенсивність використання гаджета дуже висока, заряду батареї вистачить на 6 днів.

Наявність магнітного конектора означає, що тепер не потрібно виймати капсулу мібенд із браслета, щоб зарядити її. 

Вологозахист і водонепроникність до 50 метрів занурення

Mi Band 6 NFC c можна використовувати в басейні та, навіть, для занять серфінгом. Рейтинг водонепроникності тут складає 5 атмосфер. Розумний браслет мі розпізнає 5 стилів плавання для професійних водних тренувань.

Фірмовий додаток Xiaomi – Mi Fit

Для повноцінної роботи, управління функціями, зручних налаштувань та ін. необхідно встановити додаток Mi Fit. У цій програмі можна:

  • налаштувати гучність вібро та вибрати діапазон вібрації для сповіщень, повідомлень, будильники та телефонних дзвінків;
  • увімкнути опцію, яка активізує екран Mi Band, коли ви піднімаєте руку;
  • вибрати необхідну мову;
  • змінити порядок піктограм меню на трекері, щоб вверху відображались ті, які використовуєте частіше;
  • корисна функція пошуку телефона є дуже популярною. Цікаво, що з телефона можна аналогічно шукати смарт-годинник.

Мі Бенд 6 з НФС Black купити в Україні можна на mta.ua – модель в наявності за вигідною ціною. 

Характеристики
Основні
Для кого
для чоловіків, для дорослих
Серія
Xiaomi Mi Band 6
Сумісність
iOS, Android
Інтерфейси
Bluetooth
Екран
Тип дисплей
кольоровий
Матриця
AMOLED
Форма дисплею
прямокутна
Додаткові властивості
Датчики та активності
крокомір, підрахунок сходинок, лічильник калорій, пульсоксиметр (кисень), відстеження сну
Функціональність
повідомлення про вхідні події
Особливості
біг, управління музикою, показ часу, секундомір, будильник, швидкість руху
Живлення
Час автономної роботи
до 14 діб
Фізичні параметри
Захищеність корпуса
5 ATM (бризки, дощ, душ і плавання на невеликій глибині)
Змінний ремінець
так
Розмір корпуса
47.4 x 18.6 x 12.7 мм
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 6 Black з NFC
Фітнес-браслет Xiaomi Mi Smart Band 6 Black з NFC
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових